Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Elbert Anita: Az erő története


Még a Big Bang körüli időkben elsőként az energia teremtődött meg, melyhez a tér lett rendelve. Az erő csak az energiát követően teremtett meg. Az erő az energia egy kis részét tartalmazza, viszont a negatív energia egy részét képezi az erőkvantum. Így a fiatalabb hajtás lett az erő, az idősebb hajtás pedig az energia. S az erő bár tartalmaz egy keveset az energiából, ezek széles körben más horizonton nyugszanak. Az ősfény és az ősenergia majd egyesültek, így hozván létre az ősvilágosságot. Az erő ösztönösen funkcionál, mondhatni a vegetáció emanációja, a vadság, a harag leledzik benne.

Most pedig az erők osztályozására térek át. Maga a sötét és a világos erők kontextusa nem létezik, ugyanis az erő csak sötét erő lehet. A negatív energia része az erőkvantum. Viszont ezen a ponton meg kell határoznom, hogy más az erő, és más az erőkvantum. Az erőkvantum energia és tudattalan–kvantum összessége. Az erő pedig nyers, megmunkálatlan entitás, ősvitalitás. Ami létezik, az a külső, és belső erő. A külső erő irányítja a centrifugális erőáramlást, míg a belső erő pedig a centripetálist. A külső erő horizontális szinten áll, a belső erő pedig vertikális kaliberű.

Illetve az erő lehet pozitív, vagy negatív holdudvarú. Pozitív akkor, ha energiával hozom reakcióba. Negatív pedig akkor, ha szerínóval reagáltatom. Mindennek megvan a maga rendje. Meg kell érteni, hogy a sötét oldalon áll az erő, így ez megváltoztathatatlan. Viszont a pozitív, és a negatív oldal létezik. Így egyre súlyosabb szinteket szólít meg az erő. Az erő zabolázatlan, ösztönös, és a tudattalanban az Es–hez rendelődik.

Az erő így új szinteket szólít meg. Az energia egy részét tartalmazza. Létezik külső és belső, illetve pozitív és negatív erő.

Székesfehérvár, 2018. augusztus 6.


Elbert Anita
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.