Elbert Anita: Egzotikus és titokzatos anyag


Az egzotikus anyag az anyag negatív energiájú formája. A titokzatos anyag, mely az univerzum nagy részét alkotja, az anyag semleges energiájú alakja. Az egzotikus anyag negatív tömegű. A titokzatos anyagé pedig mindig állandó kvalitású. Az egzotikus anyagot a nathanael–kvantum képviseli, míg az egzotikus anti–anyag pedig a kiber–részecskéhez köthető. Iméntiek párhuzamosan futnak egymás alatt, és felett. A nathanael–kvantumhoz a negatív energia és tömeg rendelhető. A kiber–részecskéhez pedig a pozitív energia és tömeg vonható. Ami még érdekes, hogy a titokzatos anyag kiindulópontja: a qubit–részecske. Ez úgy keletkezik, hogy transz–kvarkot és morfínót egyesítem. Ez lesz a titokzatos anyag. Illetve, a titokzatos anti–anyag qubit–részecske és Self–imagination kvantum egyesüléséből keletkezve, hozza létre a kvantumkémia–kvantumot, avagy: a napsugár–kvantumot.

Az egzotikus anyag a világegyetem nagy hányadát kitölti. Ez az anyag negatív, és pozitív energiájú programját tematizálja. A semleges verziót a titokzatos anyag képviseli. Körülbelül a világegyetem 20%–át adja ki a titokzatos anyag. Érdekes, hogy a titokzatos anyag kapcsolatban áll a napsugár–kvantummal, így a fényhez is rendelhető. Az egzotikus anyag a dimenzióval áll kapcsolatban, míg a titokzatos anyag pedig a napfénnyel korrelál.

Az egzotikus anyag két irányba halad, a nathanael–részecske esetében a fehér lyuk irányába. Az optikához, és a dimenzióhoz pedig a kiber–részecske kontextusa rendelhető. A titokzatos anyag pedig a fekete lyukat hívja elő, és a qubit–részecskét.

Ezáltal megállapítást nyert az egzotikus anyag és a titokzatos anyag kontextusa. A titokzatos anyag kiindulópontja: a qubit–részecske, míg az egzotikus anyagé pedig a nathanael–részecske.

Székesfehérvár, 2018. augusztus 16.

Elbert Anita

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.