Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: Könyvajánló: Németh Katalin: Család hívogató


Megjelent Németh Katalin: Család hívogató c. verses kötete
13 rövid novella egy kötetben.
Megrendelhető a szerzőnél és hamarosan a Líránál is!

Németh Katalin profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
NÉMETH KATALIN

Grafika: Szalai Réka, Zelles Luca, Sebők Lilla, Rávay Nóra, Csermely Dóra, Baldauf Anna, Fodor Luca, Vidóczi Bíborka, Molnár Kíra, Németh Lora, Bujtor Ábel, Kaposvári Izabella

"Csend van. Csak az utca zajos. Kedvem lenne elvonulni, egészen elzárkózni, egy könyvet elővenni, csak ücsörögni, és olvasni. Olyan oldalakat lapozni, amik egyszerre megszólítanak és felvidítanak.
Család. Ez a szó jelenti számomra a szeretetet, az összefogást, példamutatást. Mikor gyermek voltam, olyan könyvre vágytam, amin egyszerre tudok sírni és nevetni. Ha rossz kedvem van felvidít, és elmerenghetek ha épp gondolkozni van kedvem az élet nagy dolgain.
Ilyen ez a könyv is. Családhívogató első oldalai szólnak a családról, az életről. Előhívják a lélek azon tükrét, melyben nem a magány, hanem a szeretet és a közösség játssza a főszerepet. Ezután tovább lapozva gyermekként belevisz egy állati világba, a mesék világába. Lapozzátok ti is!
Míg olvassátok én már a következő kötetemen dolgozom, melynek címe: Ne félj, nem bántalak! Meggyógyítalak. Míg elkészül addig is fogadjátok ezt tőlem sok szeretettel és örömmel."

Németh Katalin
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.