Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló: Felföldi Erzsébet: Sorstalálkozások


Megjelent Felföldi Erzsébet: Sorstalálkozások c. novellás kötete
Megrendelhető a szerzőnél és hamarosan a Líránál is!

Borító grafika: Somogyi-Deák Mercédes
https://tintaminta.blogspot.hu

Felföldi Erzsébet profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
FELFÖLDI ERZSÉBET

Sorstalálkozások…
A cím jól összefoglalja azokat az élet pillanatokat, amelyekkel más-más formában, szinte mindannyian szembesülhetünk, ha nyitott szemmel éljük napjainkat és nem zárkózunk el attól, hogy lerázva magunkról a rohanó világ embertelenségét, megállunk néha egy-egy pillanatra. Apró események, nagy fájdalmak és kicsi csodák is körülvesznek minket, szinte karnyújtásnyira vannak tőlünk. Sokan nem hisznek ebben és egy szürke világba szorulva élnek.
Felföldi Erzsébet novellái sebeket tépnek fel bennünk, és olyan érzéseket táplálnak, amelyek ráébresztenek arra, hogy mi az, ami valóban fontos az életben: szeretet, odafigyelés, szerelem, törődés és még sorolhatnám.
A könyv történetei visszavisznek minket olvasókat egy letisztultabb világba, ahol jó élni, minden fájdalmával együtt… mert élni jó és hinni kell abban, hogy akkor is jobb lehet, ha kilátástalannak tűnik néha minden.
„Csodák pedig vannak” – írja könyvében az írónő… apró kis morzsák, amiket összegyűjtögetve kiteljesedhetnek, megszépülhetnek a hétköznapok. Nem idealista ábránd mindez, a valóság köszön vissza a lapokról, kicsit másképpen, mint ahogyan megszoktuk. Őszintén, tisztán, emberien.
Tartsanak velünk ebben a lélekemelő utazásban!

Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.