Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló: Ifj. Csom Árpád: Az álmodó: Szembenézni a lehetetlennel


Megjelent Ifj Csom Áprád: Az álmodó - Szembenézni a lehetetlennel c. regénye!
430 oldal, puha borítóval.
Megrendelhető a szerzőnél és hamarosan a Líránál is!
A szerző elérhetősége:
csom.arpad@gmail.com


Borító grafika: Somogyi-Deák Mercédes
https://tintaminta.blogspot.hu

Az álmodó c. kötetben egy autista fiú szemével láthatjuk az eseményeket. Apró részletességgel megírt történet, amelynek során olyan dolgokat is megismerhetünk, amik mellett a hétköznapok során észrevétlenül elmegyünk. Érzések, gondolatok, kavargó érzelmek egy fiatal lelkében, aki a helyét keresi a világban. Helyzete nem könnyű, mivel sokan nem tudnak mit kezdeni érzékenyebb személyiségével. Furcsának, különcnek tartják, bántják és lenézik.
Családja próbálja egyengetni útját a felnőtté válás rögös útján, de nem lehetnek mindig mellette. Egyedül kell megküzdenie az előítéletekkel. Hogyan sikerült ezt véghez vinnie? Legyen egyelőre titok. Egy azonban biztos, az olvasó nem mindennapi könyvet tart a kezében. Egy olyan kötetet, amely mentes a modern kor cukormázas ömlengésétől, agyon csépelt sablonoktól. Őszintén, kissé talán naturisztikusan megfogalmazott sorokkal találkozunk, amelyeknek mondanivalója mélyen bevésődik a tudatunkba és így, mire a történet végére érünk, egészen más szemmel nézünk azokra, akiknek a sors ezt adta.
Az álmodó – Szembenézni a lehetetlennel – önállóan is olvasható regény, de egy könyv trilógia első része is. Főszereplőjének története folytatódik és hamarosan egy újabb kalandos utazás részesei lehetünk, egyedi utazók egy szokatlanul őszinte, letisztult gondolat és érzelemvilágba csomagolva, hogy megszabaduljunk mi is az előítéleteink bilincsétől…

Bakos József

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.