Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: KÖNYVAJÁNLÓ: Deák Éva: Sorslépések


MEGJELENT Deák Éva: Sorslépések c. verses kötete!

75 oldal, kemény táblás borítóval.

MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL!
TÓTH JÁNOSNÉ DEÁK ÉVA profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
TÓTH JÁNOSNÉ DEÁK ÉVA


Sorslépések… apró pillanatok egy élet hosszú ösvényén haladva. Deák Éva verseiben kibontakoznak azok az érzések, amelyek talán mindannyiunk gondolatában megfordulnak, de soha nem írjuk le. Ülünk az üres lap előtt és érintetlen marad, csak a fejünkben száguldoznak a történetek, jó és rossz emlékek.
Ebben a kötetben viszont a láthatatlan lábnyomok életre kelnek és a formálódó verssorok kalandra hívnak minket. A boldog gyermekévek tűnnek fel elsőként a versszakokban, és kezdődhet az időutazás.
A mai fiatalabb korosztály számára szinte elképzelhetetlen, hogy egy poros kis faluban egész életre szóló élmények részesei lehettünk egykor, nélkülözve mindenféle ma már megszokott drága játékot.
A gyerekkor békéje mellett a verssorok emléket állítanak azoknak a családtagoknak, akik már nem lehetnek közöttünk és bemutatva a természet egyedülálló szépségeit ráébresztik az olvasót arra is, hogy a körülöttünk lévő apró boldog pillanatokat gyöngyökként gyűjtögetve élhetünk csak igazán boldogan.
Egy élet mindenki számára tartogat jót és rosszat is, de ha akarjuk, ha nem, az emlékeink végigkísérik napjainkat, de minden fájdalmával együtt meg kell élnünk ezt a csodát és átadni másoknak, építve ezzel is egy boldog jövőt, mert ahogyan Éva írja, Öreg lomb alatt című versében: „kertem öreg fái alatt,/ lemenő nap fénye játszik./ Gyufaszál mely lobban/ bennem, tollam tüze/ írja le szellemem szavát/ utókornak mindörökre.”

Bakos József
277
farkas viola - 2019. április 03. 19:54:40

Kedves Éva!
Gratulálok új kötetedhez és kívánok további sikereket szeretettel: Viola RoseRoseRose

6208
Kankalin - 2019. március 18. 20:34:39

Szia Éva! Smile

Nagy örömmel olvastam, hogy mély érzéseidről tanúskodó verseid egy szép kötetbe kerültek.
Szívből gratulálok neked. Smile Rose Heart

Szeretettel: Kankalin

2135
mami - 2019. március 12. 19:52:04

Kedves Éva!

Gratulálok megjelent könyvedhez!

Jártó Róza

5940
silberin - 2019. március 12. 16:53:54

Kedves Éva! Megjelent verseskötetedhez gratulálok.

Heart Kati

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.