Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: KÖNYVAJÁNLÓ: Hegedűs Adriana: Sorsutas


MEGJELENT: Hegedűs Adriana: Sorsutas c. kötete!
100 oldal, puha borítóval.


Borító grafika: Somogyi-Deák Mercédes
https://tintaminta.blogspot.hu

MEGRENDELHETŐ A LÍRÁNÁL:

https://www.lira.hu/hu/konyv/tovabbi-konyveink/sorsutas

MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL IS!
HEGEDŰS ADRIANA profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
HEGEDŰS ADRIANA


"Hegedűs Adriana könyvében megteszi azt, amire sokan képtelenek egész életük során. Farkasszemet néz önmagával és a világgal. Az olvasót szembesíti a mai élet visszásságaival, és boldog pillanataival egyaránt. A sorokban megbújó csendes lélekpillanatok erős kontrasztot alkotnak a néhol kemény, húsbavágó valóság képeivel.
A verssorok az összetartozás érzése köré fonódnak, a gondolatok a létezés szépségét mutatják be, utazva a fiatal kortól az idősebb csendesebb évekig.
Olvasva az egyedi költői képekkel szépen megformált érzelemvilágot egy csendesen suhanó gyorsvonatban érezhetjük magunkat, ahonnan kipillantva, mint egy film képei peregnek előttünk percek, órák, évek, hogy egybeolvadva átöleljenek minket és rávezessenek arra, hogy mi magunk formáljuk „sorsutasként” életünk száguldó éveit.
„Égessük a holnapot vágyó bilincseinkkel/hagyjuk nyugodni, amire az idő ráfeküdt.” – írja Adriana versében. Ami elmúlt, hagyjuk pihenni, nézzünk a jövő felé és legyenek mindig céljaink, mert ez hajt minket előre, a boldog holnap felé.
A verssorokat megfűszerezi a költő szelíd humorral is, amely oldja ugyan a komoly gondolatok feszültségét, de egyben erősíti is a kötet mondanivalóját. Így lesz igazán egységes és nagyon elgondolkodtató olvasmány ez a könyv mindenki számára, aki hajlandó csatlakozni egy őszinte, lélektisztító, kicsit önirónikus, de minden pillanatban boldogságot kereső utazáshoz…"

Bakos József
5536
HAdriana - 2019. április 15. 09:19:04

Kedves Róza!

Köszönöm az értékes hozzászólásodat. A szép grafikát Somogyi-Deák Mercédesnek köszönhetem, a címet én adtam neki.

2135
mami - 2019. március 12. 13:51:36

Kedves Alkotó!

Engedd meg, hogy gratuláljak könyvedhez. Megragadó a könyv borítója, ahol a cím és a kép összhangban van, egységet alkot. A tartalommal ugyan nem tudom még összehasonlítani, de a cím találó, vershez illő... Ha előttünk egy út akkor is választhatunk, hogy rálépünk-e, vagy nem. Szokták mondani, hogy a sorsunk előre meg van írva. Én mint olvasó azért ezzel vitatkoznék, hisz aki ezt mondja, az is csak utólag tudja ezt állítani... Ami tény, hogy ha elindultunk, akkor meg is fogunk érkezni... Ami meg közte van, az az élet!
Kedves alkotó, szépen megtervezett új könyvedhez szeretettel gratulálok!

Jártó Róza alkotótárs

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.