Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: Könyvajánló: Múlt hangjai Antológia


MEGJELENT: MÚLT HANGJAI Antológia!
300 oldal, kemény táblás borítóval.


MEGRENDELHETŐ WEBÁRUHÁZUNKBAN:
http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/index.php?route=product/product&product_id=298


"A múlt hangjai csendesen mesélnek minden pillanatban és láthatatlan ecsettel festik a holnapot. Emlékképek fakuló fényei között elhomályosuló alakok csak a rossz álmok, mert valami hajt minket előre rendületlenül. Felkelünk, bekapcsol „robot” énünk és belesimulunk a hétköznapok fogságába, csakúgy, mint a kötetben szereplő történetek hősei és versek szereplői. Egy igazi, őszinte és kíméletlen korrajz bontakozik ki a sorok, megírt sorsok pillanatképei közül és szembesítenek minket múltunk árnyaival.
Az élet mindig tartogat kihívásokat, melyek során győzünk, vagy elbukunk, de megyünk tovább, mert menni kell tovább! Mi hajt mégis előre, feledve a hétköznapi harcok során szerzett sebeket? Talán a mindent túlélő remény, vagy a szép és boldog pillanatok apró elrejtett csomagjai, amiket időnként kibontogathatunk.
Az ember esendő, gyenge és nem tökéletes, de nem is kell annak lennie, hogy felszálljon egy furcsa, köd borította ismeretlen vonatra, az élet vonatára, ahol a sors a kalauz. Ott sétál mindannyiunk között és figyel, osztja a lapokat, mint egy jó és dörzsölt pókerjátékos. Mi pedig kérünk mindig egy új lapot, hogy a holnap jobb legyen!
A kötet nem írja le a sikeres élet receptjét, de a fájdalmak és lélekszorító pillanatok mellett utat is mutat egy élhetőbb, csendesebb, boldogabb élet felé!"

Bakos József
1593
MT - 2019. május 13. 19:24:23

Nagyon tetszik a borítója (is). Smile

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.