Szabó Jolán: KÖNYVAJÁNLÓ: Szabó Jolán: Útelágazások


MEGJELENT: Szabó Jolán: Útelágazások c. kötete.
Három kisregény egy kötetben!
495 oldal, puha, színes borítóval.


Borító grafika: Abonyi Ria

MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL!
Szabó Jolán profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
SZABÓ JOLÁN

A színesnek tűnő életek mögött sokszor szürke hétköznapok, megtört sorsok lapulnak, amelyek legtöbbször éppen akkor bukkannak elő, amikor senki sem számít rá. Elég egy jól irányzott mondat, vagy rossz döntés, egy meggondolatlan mozdulat, fáradtság, hajsza a pénzért, hivatástudatra hivatkozva űzni az elérhetetlent… A könyv élettörténetei egy minden pillanatban kihívásokkal, érzelmekkel, gáncsoskodásokkal, fordulatokkal tarkított világba vezetnek el minket.
Szabó Jolán három kisregényben mesél nekünk a XXI. század hétköznapjaiban játszódó történetekkel emberségről, szeretetről, törődésről, megbánásról, elvakult gyűlöletről, keserűségről és boldogságról egyaránt.
Főhősei gondos és tapasztalt írói tudásának köszönhetően már az első oldalakon elnyerik az olvasó bizalmát és mágnesként hívnak mindenkit a sorok, hogy megtudjuk hová vezetnek az útelágazások!
Döntések sorát kell meghoznunk mindannyiunknak és egy-egy keresztúthoz érve néha meg kell állnunk kicsit, hogy átgondoljuk merre tovább… de még ez sem garancia arra, hogy jó irányt veszünk. Az élet nevű „játékhoz” nincsen biztos forgatókönyv, a lapokat mi írjuk, formáljuk és viseljük a következményeket is.
A sorok között átható emberség, empátia, érzékenység és igazi „békebeli” emberi értékek sorakoznak, amelyek burokként körülvéve, magukba olvasztanak minket, hogy a kötet végére érve rácsodálkozhassunk arra: saját szürke kis életünk, nem is annyira reménytelen és színtelen…

Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.