Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: A versírás világa: Hogyan írjuk sikeresen verseket?


A vers világa, egyedi világ, tele érzelmekkel, vágyakkal, élményekkel, olyan gondolatokkal, amelyek foglalkoztatnak minket és szeretnénk megosztani az olvasóinkkal.
A kérdés csak az, hogyan legyünk elég sikeresek, kreatívak, hogyan érjük el azt, hogy felfigyeljenek ránk és a verseinkre?
A Holnap Magazin versíró kurzusain ebben nyújtunk segítséget mindenkinek.
Nagy sikerrel zárult júliusban az első versíró kurzus, ahol a részt vevők megoszthatták kétségeiket, kérdéseiket, véleményüket és saját tapasztalataikat is egymással és előadóinkkal, velem, a magazin vezetőjével és lektorunkkal is.
Jó hangulatú órákat töltöttünk együtt minden pénteken délután, ahol egy-egy előadás keretében a fontosabb tudnivalókat, tapasztalatainkat osztottuk meg a résztvevő költőkkel és mindenki számára személyes véleményt adtunk verseikről, és arról, hogyan tudnak további lehetőségekkel elérni azt, hogy még több olvasó gazdagodhasson verseik élményével.
Előadóink: Bakos József, Hajdú Antal Zsuzsanna, Kozma Zsuzsanna és Holl Nándor színművész kísérte végig az írókat az útkeresés lépcsőfokain.
Kurzusainkon nem szigorú tanrend keretében adunk választ a kérdésekre. Mindenki elmondhatta a véleményét, megoszthatta személyes tapasztalatait is velünk. Egy igazi jó csapat töltött együtt felejthetetlen órákat minden héten, ahol az előadások témáját részletesen megbeszélhettük és írtunk, írtunk, közösen fejlesztve tudásunkat.
Az eredmény pedig a Kortárs körkép 2. című kötetben olvasható, amely hamarosan megjelenik!

Ha szeretnél te is részt venni következő versíró kurzusunkon és választ kapni arra, hogyan lehetsz kreatívabb, sikeresebb, akkor jelentkezz 4 hetes kurzusunkra.

Négy hetes versíró kurzusunk részletei és jelentkezés:
http://holnapmagazin.hu/news.php?readmore=1147

Mondd el mi az, amiben fejlődni szeretnél! Oszd meg velünk tapasztalataidat, kérdéseidet!
Hallgasd meg írásaidat Holl Nándor színművész előadásában, átélve azokat a pillanatokat, amikor a leírt versekbe élet költözik, megelevenednek gondolataid!
ÉS! A te verseid is megjelenhetnek a következő kötetben!


Csak rajtad múlik, hogy sikeresebb legyél, és olyan élményekkel gazdagodj, amelyekkel kiteljesedhet versíró tudásod!

Várunk szeretettel!

Hozd magaddal írótársaidat, barátaidat is!
Oszd meg velük is az információkat erről a lehetőségről!
Még van néhány hely, ne maradj le róla!


Bakos József

4932
liliom54 - 2019. augusztus 20. 19:22:47

Nagyon jó kis csapat voltunk. Igazán érdemes volt részt venni e kurzuson. Hasznos tanácsokkal ellátva, sok ismerettel lettünk gazdagabbak. Számomra élmény volt a négy péntek délután. Köszönet a szervezésért! Valamint köszönet az előadóknak! Bátran ajánlom, hogy aki megteheti, ne szalassza el ezt a lehetőséget. Szeretettel: Ági SmileHeartRose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.