Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló: Jedlovszky Mária: Mentőkötelek


Megjelent Jedlovszky Mária: Mentőkötelek című verses kötete.
200 oldalon, puha borítóval.


MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL

JEDLOVSZKY MÁRIA profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
JEDLOVSZKY MÁRIA

"Mentőkötelekre minden érző lénynek, minden léleknek szüksége van időről időre. E versgyűjtemény küldetése szerint nem kevesebbre vállalkozik, minthogy megpróbáljon a kedves olvasói számára valamelyik vagy akár mindegyik darabjával segítséget nyújtani valamely olyan élethelyzetben, amelyben erre szüksége van.
Végigolvasva a színes, sokrétű, jelentős mögöttes üzenettartalommal bíró gyűjteményt, nem kockázatos megállapítás, hogy e küldetését e versciklus vagy annak tetszőleges darabja bárki számára teljesíteni tudja, akinek van füle, meghallani a sorok mögött rejtőző életerőt, életigenlést, pozitív gondolatokat.
Előbbiek tudatában szívből ajánlható a kötet bárkinek, aki úgy érzi, hogy biztatásra van szüksége – de legfőképpen azoknak, akiket a sors eddig nem részeltetett abban a különleges szerencsében, hogy e költemények szerzőjét olyan közelről és olyan jól ismerhesse, mint azok a kiválasztott néhányak, akik a lehető legközelebb állnak hozzá.
Nyújtson kapaszkodót ez a kötet minden kedves olvasója számára!"

Chikán Márton Rezső
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.