Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: Könyvajánló: Jedlovszky Mária: Mentőkötelek


Megjelent Jedlovszky Mária: Mentőkötelek című verses kötete.
200 oldalon, puha borítóval.


MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL

JEDLOVSZKY MÁRIA profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
JEDLOVSZKY MÁRIA

"Mentőkötelekre minden érző lénynek, minden léleknek szüksége van időről időre. E versgyűjtemény küldetése szerint nem kevesebbre vállalkozik, minthogy megpróbáljon a kedves olvasói számára valamelyik vagy akár mindegyik darabjával segítséget nyújtani valamely olyan élethelyzetben, amelyben erre szüksége van.
Végigolvasva a színes, sokrétű, jelentős mögöttes üzenettartalommal bíró gyűjteményt, nem kockázatos megállapítás, hogy e küldetését e versciklus vagy annak tetszőleges darabja bárki számára teljesíteni tudja, akinek van füle, meghallani a sorok mögött rejtőző életerőt, életigenlést, pozitív gondolatokat.
Előbbiek tudatában szívből ajánlható a kötet bárkinek, aki úgy érzi, hogy biztatásra van szüksége – de legfőképpen azoknak, akiket a sors eddig nem részeltetett abban a különleges szerencsében, hogy e költemények szerzőjét olyan közelről és olyan jól ismerhesse, mint azok a kiválasztott néhányak, akik a lehető legközelebb állnak hozzá.
Nyújtson kapaszkodót ez a kötet minden kedves olvasója számára!"

Chikán Márton Rezső
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.