Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló: Apor Kata: Kutyavilág


Megjelent Apor Kata: Kutyavilág című kötete.
100 oldalon, puha borítóval.


MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL

APOR KATA (Kaliczka Katalin) profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
APOR KATA
MEGRENDELHETŐ a LÍRÁNÁL is:
https://www.lira.hu/hu/konyv/tovabbi-konyveink/kutyavilag-1„Sziasztok! Puszi vagyok, intelligens, okos, tehetséges, szép, hűséges, játékos, ha kell harcias, de tulajdonképpen aranyos és szerény kevercs kutya. Hogy? Azt mondtad korcs! Ne gyere a közelembe! Na, szóval, félretéve az irigyeim megjegyzéseit, elárulok neked egy titkot: ez a könyv az én naplóm! Igen, igen, tudom, hogy nem az én nevem szerepel a borítón, és akkor mi van? Attól még ez az igazság. A gazdi „csak” megfogalmazta a gondolataimat, mert fontos nekem, hogy úgy érezze, ő a főnök… Hogy miért? Mert… mert szeretem és figyelek rá, törődök vele, nevelgetem, megengedem, hogy simogasson, kekszet adjon és jókat sétálunk, meg én vagyok a közvetlen munkatársa is. Szóval mindig együtt vagyunk és ez így van jól. Az emberek a kutyavilág részei, csak nem tudnak róla. Hoppá, ez még egy titok, na, mindegy, derüljön ki a teljes igazság, ha már ilyen szókimondó vagyok.
Kíváncsi vagy erre a világra? Ha igen, gyere, mesélek neked. Nevethetsz, kalandozhatsz, moroghatsz, hempereghetsz homokban, párnák között, futhatsz velem macskák után és mindent, amit csak akarsz. Egyet azonban ne felejts el, a gazdi szavára mindig figyelj! Tőle kapod a legfinomabb falatokat, az ő keze simogat a legpuhábban és vele együtt a legjobb sírni, nevetni, élni. Hogy mondod? Szentimentális vagyok? Lehet, de ez baj? Ne mondj semmit, csak csapjunk bele! Ja, és ne mondd el senkinek, hogy mindezt én meséltem el neked. Köszi! Puszi!”

***

"Apor Kata könyvének minden sorában érezhetjük azt, hogy a kutyák világa, az emberekkel együtt lesz teljes. Egy különleges kötelék, amely a „meglátni és megszeretni” pillanattól kezdve fonódik gazdi és „nevelője”, négylábú tanítója élete köré. Ez a mindenen átható szeretet és törődés az, amibe bepillantást nyerhet az olvasó kutyaszemmel láttatva, hogy mi emberek, mennyire esendőek vagyunk. Még jó, hogy van mellettünk egy-egy mester, aki egyengeti a sorsunkat…"

Bakos JózsefMég nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.