Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: MEGHÍVÓ: Könyvbemutató: Apor Kata: Kutyavilág


Nem, nem mondhatom el, mit gondolok valójában. Megüthetem a bokám, meg aztán ki figyelne oda rá? Na, de egy kutya? Ő azt ugat, amit csak akar! Ha úgy látja helyénvalónak, még haraphat is, úgyis a gazdáját veszik elő érte! Na, tessék! Hát nem mindegy? Kutya világ ez kérem! De azért nem árt, ha odafigyelünk rá, mit is ugat a kutyánk…
Többet is megtudhattok, ha eljöttök a Mr.SaleCafe könyvbemutatójára, ahol Bagi Katalin mutatja be Apor Kata legújabb könyvét a kutyavilágot. Kötetlen beszélgetés keretében ismerkedhetünk meg az írónővel. A falakat a könyv illusztrátora, a fiatal, tehetséges grafikus hölgy Szigethi Réka munkái díszítik majd.

6041
Katalin - 2019. szeptember 21. 10:25:58

Sziasztok!
Este 6-kor lesz a találkozó, mindenkit szeretettel várunk!
A MrSaleCafe-ban finom sütemények, még finomabb kávék várnak benneteket!

Mindenkinek szép napot kívánok addig is!
Kata

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.