Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló: Lőrinczi Tamás: A sárkány bibliája: A félisten gyermekei


Megjelent Lőrinczi Tamás: A sárkány bibliája - A félisten gyermekei című fantasy regénye.
110 oldalon, puha borítóval.


MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL

LŐRINCZI TAMÁS profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
LŐRINCZI TAMÁS

MEGRENDELHETŐ a LÍRÁNÁL is:
https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/felnottirodalom/regenyek/a-sarkany-bibliaja


"Theodor Athnos híres rockzenész, élete az ital, bulizás, drog, csajok és a pénz… sok pénz, mert bár nem boldogít, de jobb, ha minél több van belőle, talán még halhatatlanná is tesz! De mi van akkor, ha egy napon arra ébred az ember, hogy nincs egyedül? Egy test, de két lélek lakja? Ki az a másik? Honnan került ide és legfőképpen mit akar? Sőt, biztos-e az, amit eddig önmagáról gondolt? Furcsa események láncolata indul el, ismeretlen álmok kúsznak elő éjszakánként…
A megszokott napok megváltoznak, versenyfutás kezdődik idővel, térrel, elemekkel, emberekkel, árnyakkal, tettekkel és gondolatokkal. De mi a végcél? Hová tart ez a megváltozott élet és ki tette ezt? Ki a felelős ezért és miért történt mindez így? Jutalom, büntetés, vagy csak egy fatális tévedése a sorsnak? Mind-mind megválaszolatlan kérdés Theo elméjében.
Lőrinczi Tamás nagyszerű lélekábrázolással vezeti végig a történetet és oldalról oldalra haladva folyamatosan lepi meg olvasóit váratlan pillanatokkal, fordulatokkal, miközben néha mi is elbizonytalanodunk: Talán mi sem vagyunk egyedül?"

Bakos József

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.