Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: Királyerdei mesevilágban jártunk


Felnőttként sokan úgy gondolják, hogy a mesevilág már a múlté és kinőttünk ebből a korból. Ez véleményem szerint nem így van. A mesék mindenkinek szólnak, tanítanak, kikapcsolódhatunk egy kicsit elvonulva a világ túlpörgetett kötelezettségei elől, és ami a legfontosabb, a gyerekeinkkel együtt tölthetünk értékes időt!
Szalay Hajnalka: Királyerdei mesék kötetének könyvbemutatóján vehettem részt október 19.-én és egy kicsit újra kalandozhattam abban az őszinte világban, ahol mindig jó lenni.A kötetet a szerző mutatta be a hallgatóságnak, majd Nádasi Veronika színművésznő előadásában hallhattuk a Varázs mesék című mesét. A kis szereplők életre keltek és mi is ott utazhattunk Királyerdő fái és lakói között.
A könyvbemutatóval együtt fotókiállítást is láthattunk, amely tovább fokozta a délelőtt élményeit. Hajnalka saját fotóiból láthattunk jónéhányat.
A gyerekek a mesekönyv szereplőivel külön is találkozhattak, színezőként is.
A könyv a Holnap Magazin kiadónál jelent meg.
A kötet megvásárolható a szerzőtől és a Líra könyvesboltoknál is.
SZALAY HAJNALKA profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
SZALAY HAJNALKA

Megrendelés a Líra könyvesboltoknál:
https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/gyerekirodalom/mesek/kiralyerdei-mesek

Ajánlom a kötetet mindenkinek, aki szeretne egy igazán jó mesekönyvet kézbe venni, mert nem csak a klasszikus kötetekben olvashatunk manókról, tündérekről és a többi kis szereplőről. A mai írok is szívesen utaznak vissza ebbe a világba és érdemes nyitni a mai mesék felé felnőttként és gyerekként is.
Szalay Hajnalka kötete pedig jól megformált egyedi karaktereivel igazi élmény minden korosztály számára. Hamarosan itt a Karácsony is, kitűnő ajándék egy-egy kötet mindenkinek!

Bakos József


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.