Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Királyerdei mesevilágban jártunk


Felnőttként sokan úgy gondolják, hogy a mesevilág már a múlté és kinőttünk ebből a korból. Ez véleményem szerint nem így van. A mesék mindenkinek szólnak, tanítanak, kikapcsolódhatunk egy kicsit elvonulva a világ túlpörgetett kötelezettségei elől, és ami a legfontosabb, a gyerekeinkkel együtt tölthetünk értékes időt!
Szalay Hajnalka: Királyerdei mesék kötetének könyvbemutatóján vehettem részt október 19.-én és egy kicsit újra kalandozhattam abban az őszinte világban, ahol mindig jó lenni.A kötetet a szerző mutatta be a hallgatóságnak, majd Nádasi Veronika színművésznő előadásában hallhattuk a Varázs mesék című mesét. A kis szereplők életre keltek és mi is ott utazhattunk Királyerdő fái és lakói között.
A könyvbemutatóval együtt fotókiállítást is láthattunk, amely tovább fokozta a délelőtt élményeit. Hajnalka saját fotóiból láthattunk jónéhányat.
A gyerekek a mesekönyv szereplőivel külön is találkozhattak, színezőként is.
A könyv a Holnap Magazin kiadónál jelent meg.
A kötet megvásárolható a szerzőtől és a Líra könyvesboltoknál is.
SZALAY HAJNALKA profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
SZALAY HAJNALKA

Megrendelés a Líra könyvesboltoknál:
https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/gyerekirodalom/mesek/kiralyerdei-mesek

Ajánlom a kötetet mindenkinek, aki szeretne egy igazán jó mesekönyvet kézbe venni, mert nem csak a klasszikus kötetekben olvashatunk manókról, tündérekről és a többi kis szereplőről. A mai írok is szívesen utaznak vissza ebbe a világba és érdemes nyitni a mai mesék felé felnőttként és gyerekként is.
Szalay Hajnalka kötete pedig jól megformált egyedi karaktereivel igazi élmény minden korosztály számára. Hamarosan itt a Karácsony is, kitűnő ajándék egy-egy kötet mindenkinek!

Bakos József


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.