Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Őszi Író kurzusok - Barangolások az írás világában


Az augusztusi szünet után szeptember elején ismét benépesültek az előadótermek.
Folytatódtak vers és prózaíró kurzusaink.Az első alkalommal augusztus 31.-én és szeptember 1-jén két napos prózaíró kurzust tartottunk.
Mindkét napon délelőtt 10-16 óráig hallgathatták meg a résztvevők előadóink tapasztalatait, tanácsait.
Emellett megoszthatták véleményeiket, kérdéseiket egymással és az oktatókkal, előadókkal.
Nagyon jó hangulatban telt a két nap és sok kérdésre választ kaphattak, akik rászánták az időt és ezt a hétvégét arra, hogy biztosabban haladjanak a prózaírás útján.
A hétvégén novellákat is írtak a kurzus résztvevői, amelyek a most megjelenő nyomtatott magazinunk őszi lapszámában is olvashatóak.

Köszönet előadóinknak, akik saját előadásom mellett hozzájárultak a kétnapos rendezvény sikeréhez: Hajdú-Antal Zsuzsanna - több kötetes író, nyelvi lektorunk, Tóth A. Tamás - több kötetes író, jogász, Szigeti Kovács Viktor - több kötetes író és Holl Nándor színművész.Szeptember 6 és 27 között négy péntek délután a versírás volt következő kurzusunk témája.
Átismételhettük a négy alkalommal mindazokat a költői eszközöket, amelyeket tanultunk annak idején az iskolában és a klasszikus költők világa mellett a kortárs irodalom lehetőségeit is boncolgattuk, a klasszikus versformák és a modern szabadvers is terítékre került.
A résztvevők összes verse amely a négy hét alatt íródott együtt olvasható a Kortárs körkép 3. c. kötetünkben, amely november végén jelenik meg a Holnap Magazin kiadó gondozásában.

Köszönet előadóinknak, akik saját előadásom mellett hozzájárultak a kétnapos rendezvény sikeréhez: Hajdú-Antal Zsuzsanna - több kötetes író, nyelvi lektorunk, Varga Tibor - költő, műkritikus, esztéta és Holl Nándor színművész.Október 4 és 25 között négy péntek délután ismét prózaírók foglalták el helyüket a kis előadóteremben.
Négy délután kalandozhattunk a novellák, elbeszélések, kisregények, regények világában.
A kurzuson részt vevők ez alkalommal is választ kaphattak az őket foglalkoztató kérdésekre, hogy sikeresebben írjanak és kommunikáljanak az olvasókkal.
A hetek során új történetek születtek, amelyek együtt olvashatóak a Kortárs körkép 4. c. kötetben, amely szintén november végén jelenik meg.

Köszönet előadóinknak, akik saját előadásom mellett hozzájárultak a kétnapos rendezvény sikeréhez: Hajdú-Antal Zsuzsanna - több kötetes író, nyelvi lektorunk, Tóth A. Tamás - több kötetes író, jogász, Szigeti Kovács Viktor - több kötetes író és Holl Nándor színművész.

Télen szünetelnek a kurzusok, de tavasszal, márciusban újra várunk minden érdeklődőt:
4 hetes versíró kurzus:

https://holnapmagazin.hu/news.php?readmore=1147

4 hetes prózaíró kurzus:

https://holnapmagazin.hu/news.php?readmore=1144

Ha szeretnél biztosabban eligazodni az írás világában, választ kapni a téged foglalkoztató kérdésekre.
Emellett Holl Nándor előadásában hallani írásaidat és könyvben olvasni verseidet, prózai alkotásaidat, jelentkezz!

E-mailben már most jelezheted részvételi szándékodat!

Várunk mindenkit szeretettel!

Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.