Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: KÖNYVAJÁNLÓ: Ifj Csom Árpád: Az álmodó 2 - Amikor leereszkednek a fekete vásznak


MEGJELENT: Ifj Csom Árpád: Álmodó 2. - Amikor leereszkednek a fekete vásznak c regénye
400 oldalon, puha borítóval.


MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL

és HAMAROSAN a Líra könyvesboltokban is!

A megrendeléseket szerkesztőségünk is továbbítja a szerző felé.

Az álmodó 2. c. kötetben folytatódik Péter, az autista fiú története. Az ő szemével láthatjuk továbbra is a minket körülvevő világot, kicsit másképp, mint ahogyan azt mi a hétköznapok során megszoktuk. A főszereplő az átlagembernél sokkal nagyobb érzékenységgel figyel mindenre, ami történik körülötte. Ami nekünk megszokott és már-már sablonos, az számára minden nap kihívást jelent.
Vajon hogyan tud a fiú boldogulni ebben az elfogult és néha már szinte embertelen, empátiaszegény világban? El tudja-e fogadni az őt segítő kezeket és fel tudja-e dolgozni a fájdalmakat, megalázó pillanatokat, hogy mindezen felülemelkedve példát tudjon mutatni másoknak is?
Az autizmus nem egy fertőző betegség, amely átadható, elkapható, hanem egy olyan sokak számára ismeretlen állapot, amellyel együtt lehet élni, boldogan, sikeresen, ha megtaláljuk azt a módot, ahogyan ezt megvalósíthatjuk Sok türelemre, segítségre van szükség, de sokat kaphatunk is mindenből, ha nyitottan állunk hozzá a negatív társadalmi szemlélet által esetenként furcsának, különcnek titulált fiúhoz és társaihoz, akik vele egy cipőben járnak.
Az álmodó 2. – Amikor leereszkednek a fekete vásznak – önállóan is olvasható regény, akárcsak az előző: Az álmodó – Szembenézni a lehetetlennel – c. könyv. Magunkra ölthetjük a sokszor naturalisztikusan egyszerű, őszinte gondolatvilág adta lehetőséget olvasás közben, hogy átértékeljük saját világunkat és mi is nyitottabb szemmel járjunk hétköznapjaink során, kitaposva egy emberibb, elfogadóbb társadalmi létezés alapjait… várva Péter történetének harmadik regényét…

Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.