Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Farkas Viola: KÖNYVAJÁNLÓ: Farkas Viola: Új tavasz


MEGJELENT: Farkas Viola: Új tavasz c verses kötete
100 oldalon, puha borítóval.


MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL

FARKAS VIOLA profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
FARKAS VIOLA

Az élet egy különleges körforgás, állandó, ismétlődő pillanatokkal és mégis mindig más történésekkel, új kihívásokkal, nehézségekkel és örömökkel. Minden év végén kicsit megnyugszik a világ és a karácsony meleg fényeinek ölelésében átgondolhatjuk mi is történt velünk az eltelt hónapokban. A téli csend és szürkeség az elmélkedés ideje, amit egy új kezdet követ, a tavasz színei pedig megtörik a tél vissza-fogottságát, ridegségét és új erőt adnak mindenkinek. A nyár tomboló melege és az ősz csendes elmúlásából táplálkozó új ébredés ihlette meg több versben is Farkas Violát, aki ismét kötetbe foglalta számunkra hétköznapjait, hogy beengedjen minket őszintén és szeretettel a gondolataiba, gondjaiba, örömeibe.
Eltelt újra egy év és ez sem volt eseménytelen. A sorok olvasása közben mindannyian átélhetjük a költőnő gondolatait arról a világról, amely nem mindig barátságosan viszonyul hozzánk, sőt az emberi érzéketlenséggel, törtető, igazi XXI. századi életképek köszönnek vissza a kötetben. Ebben a néha felfordult káoszban viszont ismét sugárzóan tiszta és emberi érzésekkel vértezhetjük fel magunkat, hogy mindannyian lekűzdjük a ránk váró nehézségeket és boldogan élhessük meg mindennapjainkat. Nem kell hozzá különleges furfang, csak őszinteség, szeretet és hit, ami Farkas Violában ott van!
A kötet mondanivalóját jól összefoglalja egy idézet a Vissza az úton c. filmből: „Isten legszebb adománya az élet, ő adta és csak ő veheti el. Élned kell, hinned és remélned, mert az Úr parancsa és ha a parancsát követed, elmúlik tőle a keserű pohár, és ráébredsz a nagy igazságra, hogy a megpróbáltatások megszépítik az életet. Tél után tavasz jő, az éjszaka után nappal, a szenvedés után öröm, a nélkülözésre bőség, ha hit van a szívedben. Halgasd a szívverésed, ami azt mondja: élned kell!”
Igen, élni kell, őszintén, tiszta szívvel és boldogan!

Bakos József
2135
mami - 2020. január 15. 12:39:26

Kedves Viola!

Nagy szeretettel és tisztelettel gratulálok újabb könyvedhez. Örülök, ennek a könyvnek a megjelentetéséhez is, mivel ez azt jelenti, hogy aktív alkotó vagy most is. Ha tehetem és az erőm is engedi, hogy a HM oldalát is megnyissam, első dolgaim egyike, a Te alkotásaid olvasása, amit köszönettel nyitok meg.
Jó egészséget Drága Violám! Remélem, még tudunk találkozni, ebben az életben!

Szeretettel: Jártó Róza

6542
ritatothne - 2019. december 21. 08:53:22

Kedves Viola!

Látom, hogy megkerested az oldalt, aminek nagyon örülök. Bízom abban, hogy jól telt a születésnapod, amihez szeretettel gratulálok és jó egészséget, hosszú életet kívánok. Új tavasz című köteted borítólapja nagyon bíztató, és szép, ahogy minden bizonnyal az a benne levő tartalom, megható, kedves verseid is.

Sok szeretettel: RitaRoseHeart

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.