Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Akai Katalin: KÖNYVAJÁNLÓ: Akai Katalin: Ezt is túléltük


MEGJELENT: Akai Katalin: Ezt is túléltük c novellás kötete
150 oldalon, puha borítóval.


MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL

AKAI KATALIN profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
AKAI KATALIN

MEGRENDELHETŐ: A Líra könyvesboltokban is!
https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/felnottirodalom/regenyek/ezt-is-tuleltuk

Üdvözöllek kedves Olvasóm!

Örülök, hogy kézbe vetted könyvemet. Kérlek, fészkeld be magad kedvenc pihenősarkodba és merülj el a léleksimogató és izgalmas történetekben.
Egy kötetnyi – többnyire múlt században játszódó – véres, szerelmes, mulatságos és keserédes történetet válogattam Neked írásaimból. Tombol a szerelem, dúl a háború vagy a forradalom? Az élet velünk történik, a történelmet mi írjuk, akár akarjuk, akár nem. Részt veszünk sorsunk alakításában, vagy csak hagyjuk, hogy sodorjon a szél?
Az emberek akkor is, és most is csak túl akarták, akarják élni a szörnyűbb napokat – és a véres utcákon is szövődött szerelem. A néha picit retró hangulatú novellák száz évet felölelve mondják el, hogy milyen volt az élet a szerelem, háború, forradalom és az élni akarás a huszadik században.
A szerző, aki a könyv lapjain és az évszázadon keresztül vezet, egy tollforgató nő, aki a huszadik század közepén született, és szenvedélye az írás.

Akai Katalin
6142
BoldogCsisz - 2020. január 09. 16:50:24

Kedves Kati!
Gratulálok könyvedhez!
Szeretettel: MarikaHeart

5535
Metta - 2020. január 09. 10:31:28

Szívből gratulálok!Rose

5861
Katinka1 - 2020. január 08. 21:23:47

Kedves Kitti, nagyon szépen köszönöm!Heart

5861
Katinka1 - 2020. január 08. 21:21:52

Kedves Józsi!

A könyvem egyedi és szép kötet lett, öröm kézbe venni.
Nagyon szépen köszönöm azt a sok-sok munkát, egyeztetést amit hozzátettetek, hogy megjelenhessen! Nyomdai szempontból is igényes könyv született.
Szívből köszönöm fáradozásodat a könyvbemutató szervezéséért is, és ajánlom a kiadót mindenkinek, aki könyve kiadásán gondolkodik.

Szeretettel: Kati

5396
Kitti - 2020. január 08. 21:06:36

Gratulálok!Rose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.