Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: KÖNYVAJÁNLÓ: Kandalló melege


MEGJELENT: Kandalló melege című év végi ünnepi kötetünk
220 oldalon, puha borítóval.


MEGRENDELHETŐ WEBÁRUHÁZUNKBAN

http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/

Év végén valami megfoghatatlan, titkos varázslatnak köszönhetően elcsendesedik kicsit minden körülöttünk. Behúzódunk belső világunkba, és az év eseményeinek filmje lepereg előttünk csukott szemünk vetítővásznán, ha vesszük a fáradtságot, és emlékezünk.
Néha jó, néha fáj, mert az élet már csak ilyen. Mézzel csorgatott szürke napok elegye, ami néhol karcos, keserű, mégis kell nekünk, ragaszkodunk hozzá, mint éhező az utolsó falat kenyérhez.
Tapossuk utunkat magunk előtt, tesszük a dolgunkat, ahogy kell… vagy, ahogy kénytelenek vagyunk, néha megfeledkezve arról, milyen igazán embernek lenni. A sodródó tennivalók sűrűjében néha eltévedünk, megesik, de ha időben visszatalálunk önmagunkhoz, az emberi értékekhez, hibáink legtöbbször javíthatók. Egy ölelés, baráti kézfogás, őszinte bocsánatkérés, egymásra figyelés nem kerül pénzbe sem, és ettől lehetünk igazán Emberek, nagybetűvel!
Optimista lélekkel hiszek abban, hogy nem csak az ünnepek alkalmasak arra, hogy letörve a ránk erőltetett ridegséget és túlgondolt „felnőttséget”, tudunk másképpen is élni, viselkedni, szeretni, úgy, ahogyan igazán érdemes, hogy ne legyen senki egyedül a hétköznapokon és karácsonykor sem.
A Kandalló melege kötetben olvasható versek és novellák jól összefoglalják saját emberi hibáinkat, és szembesítenek minket azzal, hogy milyen könnyű megbotlani, viszont megmutatják az utat is ahhoz, hogyan álljunk fel és menjünk tovább saját utunkon úgy, hogy később bátran a tükörbe nézhessünk, és elmondhassuk magunkról: „Igen, úgy éltem, ahogyan igazán emberként élni érdemes!”

Bakos József
4962
Tasnadirita - 2019. december 21. 12:58:12

Nagyon szép színű a fedőlapja, kellemes kézben tartani, nagyon szép kötet.Rose

1593
MT - 2019. december 20. 19:29:14

Gyönyörű, nívós kiadvány lett ez is, szép borítóval. Ma kaptam meg, köszönöm, élvezettel olvasgatom.

Pilla

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.