Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Filó Margit: Néha odaát járunk a tükör másik oldalán...


…azt mondják létünk közvetlen síkja mellett, húzódik a másik világ, ahol azok a lelkek vannak, akik földi életük befejezése után átkerülnek egy tükörhöz hasonló felület másik oldalára. Ott nagyon sokan vannak s néha, mikor a tükör közelében járnak, olyankor átnéznek kíváncsian erre a világra. Nem szólnak, hisz nem lehet, nincs rá nekik engedélyük, csak mosolyogva figyelnek, hogy mit itt mit szerencsétlenkedünk. Lehet, hogy ezért van a bibliában az a mondás, hogy „most még tükör által látunk”?
Szép ez a világ és gyönyörű az élet, főleg, amikor olyan érdekes dolog adódik az ember életében, amikor kap egy újabb lehetőséget az itteni élet folytatására. Ki tudja, hogy egyes lelkek, miért kerülhetnek ebbe a kiváltságos helyzetbe s másoknak miért kell azonnal távozniuk innen?
Többször hallottam már olyan történetet, ahol a lélek tudta, hogy abban a pillanatban ő két világ között lebeg, s kérésére visszajöhetett a földi létbe. Van, akinek megmondják mennyi időt kapott még az itteni létre, de van, akivel csak azt közlik, hogy még maradhat egy időre. Mindig érdekes körülmények között zajlik az engedély megszületése, de biztos, hogy olyan szituációban, amiben az éritett lélek, éppen, akkor leledzik.
Igazán senki sem tudja pontosan visszaadni, mit látott ott, akkor és hol is volt valójában. Csak arra emlékeznek, hogy furcsán, nem hétköznapi módon érezték magukat. Általában kellemes emlék marad meg bennük és szép, fiatal, kedves emberrel találkoznak, aki közli velük, hogy visszamehetnek az itteni életükbe. Talán ilyenkor saját angyalukkal találkoznak…
Egy biztos. Aki átél egy ilyen élményt, az gyökeresen megváltozik, általában nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz. A változás rajtuk szemmel látható s olyan hatást kelt, mintha egy egészen más ember éledt volna fel, ugyan azon testben.
Innen nézve csodás lehet a tükör másik oldalán létező világ, csak azt nehéz elfogadni, hogy amíg innen átérünk oda, néha nehezebb a köztes út, mint a tevének átmenni a tű fokán…

Maradok tisztelettel:

Filó Margó

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.