Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: ELSŐ SZÜLINAPUNK!

Egy évvel ezelőtt, este 11 órakor hivatalosan is életre kelt a Holnap Magazin. Még nem voltak sokan a regisztrált tagok, csak a szerkesztőség tagjai. Az iwiw reklámnak köszönhetően egyre többen lettünk. Ma már közel 500 tagunk van és a kezdetben felkerült 30 feltöltött anyag, egy év alatt 1600-ra bővült. Ma már több száz vers és prózai írás, cikk várja azokat, akik ide tévednek a HM oldalára.

Mindezt nektek köszönhetjük, akik folyamatosan bővítitek a magazin tartalmát és írásaitokkal színt hoztok a hétköznapok szürkeségébe. Kis csapatunk ma már nagy családdá nőtte ki magát, ahol voltak néha viták és bosszankodások is, de mégis megmaradt ez a kis oldal és mindannyiunk örömére él tovább, fejlődik és bővül! Új tagokkal, új tartalmakkal, új magazin részekkel, új könyvekkel.

A tavalyi évben két válogatás kötetünk látott napvilágot, Holnap Antológia 2008 és Téli Menedék címmel, valamint magazinunk gondozásában jelent meg Kenéz István: Aranykalitka és Kun J. Judit (Sheldon): Reménytelen Remények c. kötete. Mindegyik kötet megrendelhető, megvásárolható magazinunknál, de ott található a Líra és Libri könyvesboltok polcain is még!
Ebben az évben első kötetünk nemsokára nyomdába kerül, Holnap Antológia 2009. – Tavasz – Nyár címmel, valamint készül Tóth A. Tamás (Tota), Dubány Zsuzsanna és Végh Eszter kötete is, amelyek egy hónapon belül szintén a nyomdában lesznek.

Továbbra is várunk mindenkit, aki megtisztel minket regisztrálásával, bizalmával, véleményével, írásainak elküldésével, esetleg könyvének kiadásával bíz meg bennünket.
Jelenleg 140 szerző írása található magazinunk oldalán, akik a Szerzőink rovatrészben hamarosan egyenként is megtalálhatóak lesznek, külön-külön részben, ahol írásaikat sorban megtalálhatjátok és olvashatjátok.

Kívánjuk mindenkinek, hogy még nagyon sokáig velünk legyen és sok tartalmas, jó írást olvasva, mindig megtalálja a kikapcsolódást magazinunk oldalain. Csapjunk bele a következő évbe és növekedjen tovább a Holnap Magazin, mindenki örömére. Én és kis csapatom ezért továbbra is mindent megtesz. Minden segítséget továbbra is megköszönünk. Új rovatok, új tartalmak, új játékok, új lehetőségek, új könyvek, személyes találkozók, könyvbemutatók, és író olvasó találkozók várnak ránk a 2009-es évben. Tartsatok velünk mindannyian!
Mondjátok el ti is mindannyian ismerőseiteknek, hogy létezünk és hívjátok meg őket ide, hozzánk!

2009. Március 1.

Bakos József
443
dzsenyami - 2009. április 23. 23:15:39

Amindenit drága keni... olvasva a horoszkópiát SmileSmile lehet nem véletlenül kerültem ide mint hal nőőőőSmile ?az már biztos ... a csillagokban meg volt írva...

Szerettettel és tisztelettel köszöntök minden tagot és örülök hogy rátaláltam az oldalra...

Külön elismerésem a szerkesztőknek ... áldozatos és segítőkész munkájukért.

Tisztelettel
Ilona

a szerkezsztők munkáját nagyra becsülve kívánok sok sikert továbbra is mindenkinek...

277
farkas viola - 2009. március 05. 11:16:18

Kedves BAKOS JÓZSEF, SZERKESZTŐSÉG és ALKOTÓTÁRSAK!
Boldog születésnapot kívánok és hosszan tartó együttlétet mindnyájunknak, ehhez erőt, egészséget, türelmet és sok sikert kívánok. Örülök, hogy Veletek lehetek.
Nagy tisztelettel és szeretettel gondolok Mindnyájatokra: Viola

230
Torma Zsuzsanna - 2009. március 02. 13:00:39

Köszönet Neked, kedves Bakos József, hogy életre hívtad ezt a Magazint és hogy összefogod a tagságot. És természetesen a magam részéről örülök annak is, hogy a megjelenő kötetekben az én alkotásaim is megjelenhettek, megjelenhetnek.
Annak meg különösen örülök, hogy vannak olyan tagtársaink, akiknek önálló kötetet is megjelenhetett!
További sikeres munkálkodást kívánok Neked, amit most itt én is tisztelettel megköszönök!

Üdvözlettel: Torma Zsuzsanna

288
Pegazus - 2009. március 01. 18:01:44

Kedves Józsi! Tisztelt Szerkesztőségi tagok! Tisztelt Klub tagok!
Először is köszönet és hála Józsinak és a szerkesztőségi tagoknak azért, hogy ezt az évfordulót megértük. Köszönet a munkájukért, amit tesznek sokszor erőn felül is. Örülök, hogy itt lehetek, hiszen csodálatos, változatos írásokkal és azok alkotóival ismerkedhettem meg. Kívánom a szerkesztőségnek, hogy továbbra is ilyen lelkesedéssel és odaadással végezzék a munkájukat! Nekik és valamennyi klub társamnak nagyon jó egészséget, munkájukhoz pedig sok sikert kívánok!
Szeretettel: - Cserép Imre (Pegazus)

298
keni - 2009. március 01. 16:06:11

jav.: oktán v helyett oktáv a helyes és a születés ház mindig a IV. és nem a VI-ik !!!
és bocs, ha még máshol is hiBáztam elütöttem. Tudom van közöttünk más hozzáértő szakértő hölgy is, - nyugodtan szóljon bele, amit írtam...felkérem rá, és szívesen venném kiigazítását, vagy valamiben egyet nem értését...is
- keni -

298
keni - 2009. március 01. 15:58:26

Én egyszer már korábban felajánlottam Józsinak, hogy, ha megadja nekem e Magazin születésének pontos paramétereit, - sszívesen elkészítem a Magazin horoszkópját.
Józsi viszont nem szeretné előre tudni az ebből láthatóakat, mert akkor az befolyásolná őt, de valójában hisz az Asztrológiában.

Nos én ezt a kérését tiszteletben tartottam, és most is fogom és nem befolyásolom, ezért csak keveset mondok el.

A most megadott pontos adatok alapján egy számítógépes nagyon jó programm segítségével sikerült előhívnom a Magazin körtárcsás horoszkóp képletét, és már így tanulmányozása után szinte mindent látok..../12 állatövi jegy, 12 ház, 10 bolygó, ascendens, fényszögek, bolygóállások stb.

Nos a Marazin a Halak jegyében, vízelemben /gondoskodó, figyelmes, gyógyító, segítő, jól regenerálódó és mindig megtisztuló -elemben él/, ide született, a VI. házba.
Aszcendense a Skorpió:, a Neptun bollygó által vezérelt házban van és még ott van mellette ebben a házban az Uránusz, a Neptunusz, és természetesen a Nap, amitől lett - Halak - szülött.

Azt tudni kell, hogy a Vénusz, ami most egy másik házban van - ő a művészet igazi bolygója, de szerencsére mivel a Neptunusz IV. házas - ő pedig a Vénusznak egy magasabb oktánja - tehát mi ezek szerint a művészetek művészete vagyunk!!!
A IV. ház a gyerekkori otthont és a amajd későbbi saját otthont szimbolizálja, tehát mi jó otthonban vagyunk. Az uránusz ugye a mai kornak a
Vízöntőnek az uralkodója - erejével segíteni fog minket, és akár felvihet a csúcsig is, ami szerinten azt is jelentheti, hogy lapunk a más hasonló lapok élvonálaba fog kerülni, és a vezetője lesz, ha még nem is az, de hamarosan az lesz a kiváló mag, a jó összetétel, a belső harmónia, a jó kapcsolataink, a művészi tartalom zászlóvivőjeként.

A Skorpió mint Aszcendens -magas intelleigenciára, vagy mindent vagy semmit akarásra visz, kis zárkózottságra, de mégis mindenki befogadására - utaló planéta.
Hogy a Nap a vezetőnk és a IV. házban a már említett otthonok házában van-
érzelemgazdagságot, nagy intiúcikat, jó és baráti társaság, magasfokú érzelem tulajdonságokat hordoz.
Az hogy az uralkodó bolygónk a Neptunusz is a e születés házában van, csak is sikerekre és bizakodásra és tényleg egy magasabb művész fokozat elérésére ad lehetőséget és biztos reményt.
Van még egy fontos jelzése ennek a horoszkópnak: sajnos a Napunk szembenállásban van a Szaturnusszal , azza a 'küszübük őrével' és ez szerintem azt jelenti. hogy bár a nap uralja képletet a ez a szembenállás védeni és képviselni fogja, de csak a jó érdekeinket. Ellenkezőleg gátat szab...
Kedves tagtársaim többet nem mondhatok, mert lehet, hogy Józsinak még ez is sok, és nem szertném, ha megfedne érte, hogy mégis belenéztem kicsit a szebb jövőbe.

[i]Tisztelettel ! [i]Mindenkinek ! SmileSmileSmileSurprisedPfftPfftPfftWinkDisappointedGrin
- keni -

Tisztelettel !
-keni-

298
keni - 2009. március 01. 13:28:51

ÉS MÉG VALMI, AMIT KIHAGYTAM:

MA MINDENKI: - FELÜLMÚLHATATLAN

298
keni - 2009. március 01. 13:14:56

Kedves Józsi ! és Szerkesztőség !

Nagyon köszönöm ezt a szép beszámolódat, ami teljesebbé tette az évforduló
megemlékezésének, hangulatát - ünnepélyességét és még tüzijátot is kaptunk ajándékba - ami szintén nagyon kedves Tőled, - Tőletek.

Én az egész Szerkesztőségnek is megköszönöm: eddigi áldozatos tevékenységét, mert rajtuk is sok állt, hogy idáig eljutottunk.

Kívánok Nektek is és minden olvasónknak is minden jót, hiszen egymást olvassuk itt leginkább, és szólunk is egymáshoz - olyanok lettünk mára, mint egy közösség, ami már egyre jobban úgy vélem összetart, - és nem széthúz, mint más sok helyen. Én ezt is értékelem.
Persze ehhez Mindenkinek sok erő, kitartás és egészség, és további TEHETSÉG és alkotó erő is kell, - amit most szeretnék kívánni Nektek ebből az alkalomból.

*Az a gondolat, amely nem hat ki cselekedeteinkre - szerintem semmit sem ér.*

Maradjunk kúltúráltak, figyelmesek, megértők és segítők egymás iránt, ha már a körülöttünk levő élet - képtelen - erre....

MINDENKINEK: Sok Szeretettemmel !
- keni -

/És még egy Amiel: idézet -/

*Ne kövess el erőszakot önmagadon és tiszteld magadban az érzelem hullámzásait, mert ez a te életed és természeted: nálad bölcsebb valaki alkotta őket.
Ne bízd magadat teljesen sem ösztönödre, sem akaratodra: az öszön szirén, az akarat zsarnok. Ne légy sem az indulataid és pillanatnyi benyomásaid, sem pedig valami elvont és általános terv rabszolgája.
Légy fogékony minden iránt, amit az élet akár belülről, akár kivülről hoz neked, s fogadd szívesen azt, ami váratlan.
De teremts egységet az életedben, s illeszd bele váratlan terved körvonalaiba.
Természeted szellemedhez emelkedjen, szellemed pedig természeteddé váljon.*

A továbbiakra - mindenkinek ezt is kívánom. - keni -

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.