Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: A Vígszínház eredeti 1988-as: Padlás c. előadása


A Padlás c. előadást a Vígszínház is elérhetővé tette.
A Vígszínház legendás előadása, bemutató 1988. január 27-én volt. Ez a felvétel akkoriban készült, még az első szereposztással. A darab mai napig műsoron volt, az eredeti szereposztásban Sünit játszó Igó Éva azóta is szerepel a darabban, igaz Mamóka szerepében. A tragikusan fiatalon elhunyt Kaszás Attila felejthetetlen alakítása Rádiós szerepében is látható ezen a felvételen.
Szereposztás:
Pápai Erika, Méhes László, Rudolf Péter, Rácz Géza, Tábori Nóra, Balázs Péter, Kaszás Attila, Sipos András, Hegedűs D. Géza, Igó Éva.

Színházba jelenleg nem mehetünk, de legalább így részesei lehetünk az előadásnak.

Kellemes kikapcsolódást mindenkinek!


Bakos József


Padlás:


5396
Kitti - 2020. március 30. 18:00:49

Már sajnálom, hogy a Pécsi Nemzeti Színház előadását láttam elsőnek, mert nyomába sem jár a Vígszínházi produkciónak. Sem az előadás, sem a jelmez nem tetszett, a dalokat nem igazán lehetett érteni. Mivel már elment a kedvem tőle, hát ímmel-ámmal kezdtem nézni ezt és láttam a nagy különbséget. Ebből is látszik, mennyire nem mindegy kik a szereplők, ki rendezte, milyen a jelmez és a dramaturgia. Remek előadás, igazán tetszett! Köszönet érte!

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.