Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Filó Margit: Az élet nagy változásai


Mindig van egy fordulópont.
Sohasem tart életünk hosszú időn át, monoton történések síkján. Még ha nem is vesszük észre, hogy mozgásban vagyunk, akár magasztosabb világban is kóborolhatunk, mert testbe vagyunk ugyan zárva, de a lelkünk bárhol járhat.
Néha olyan, mintha álló vízben járva léteznénk s szinte azt érzékeljük, hogy semmi sem történik, pedig jó lenne ha tisztában lennénk azzal, hogy minden körforgásban van!
Mikor már csak annyit érzékelünk, hogy nyakig merültünk a sorsban, akkor szokott jönni egy csavar s felborít, átír életfeladatokat.
Legszebbek azok a váratlan pillanatok, amikor meggyőződve állítod önmagadról, hogy már számodra minden megadatott s egyszer csak azon csodálkozol, hogy életed új csodával átitatott.
Ha még maradt benned élő érzés, akkor mindent ismét átélhetsz még s ha tudsz is bánni jutalmaddal, elhiszed hogy van új holnap.
Fogadd el, hogy élhetsz újra!

Maradok tisztelettel.
Filó Margó
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.