Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: KÖNYVAJÁNLÓ: Hegedűs Adriana: Életmozaik


MEGJELENT: Hegedűs Adriana: Életmozaik c verses kötete.

MEGRENDELHETŐ A Holnap Magazin Webáruházában!
http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/index.php?route=product/product&path=73&product_id=337

A világ hatalmas, tele érzelmekkel, gondolatokkal, emlékekkel, tettekkel és mi mindannyian apró kis lényekként, emberként kapkodjuk ide-oda a fejünket, hogy eligazodjunk az élet útvesztőiben és közben megtaláljuk mindazt, amitől egésznek és boldognak érezhetjük magunkat.

Az Életmozaik kötet versei ezeket az apró pillanatokat, történéseket, tetteket, gondolatokat és emlékdarabkákat gyűjtik össze, hogy mire a könyv végére érünk, egy egész kép váljon láthatóvá.

Hegedűs Adriana, kortárs, mai költő, aki tudatosan használja verseiben a modern költészet szűkszavú, de annál kifejezőbb elemeit, és a nagy elődök mesemondó költészetét, tájleíró, jellemformáló gondolatait. Ebből a különleges keverékből pedig olyan egyedi stílus, forma és gondolatvilág alakul ki, amely az olvasót magával sodorja, láthatóvá teszi azokat az apró pillanatokat, amelyeket sokan jelentéktelennek tartanak, pedig az élet igazi eszenciája éppen ezekben van!

Törékeny burok minden körülöttünk, jól érzékeltetik a sokszor játékos könnyedséggel, humorral teli sorok, őszintén, tisztán és mellébeszélés nélkül szembesítenek minket civilizációs és saját hibáinkkal, fájdalmainkkal, korlátainkkal is, amelyeket mi magunk építünk, apró mozaikkockákból, míg végül néha olyan világban ébredünk, ami nem jó nekünk.

A tudat, a lélek, érzések, érzelmek vívódásai verssorokba szedve. Szép és fájdalmas pillanatok, világba kiáltott, emberséggel, féltéssel, szeretettel, aggódással teli szavak, boldogsággal átitatott szűrőn át nézve a világot. A kötet utat nyit egy új világra, segít az olvasónak abban, hogy össze tudja rakosgatni azokat az apró morzsákat, amelyektől igazán boldog emberek tudunk maradni…

Bakos József
5396
Kitti - 2020. május 29. 23:03:00

Gratulálok szeretettel HAdriana! Rose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.