Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: KÖNYVAJÁNLÓ: Kacsó Krisztina: Múzsám, Nerina


MEGJELENT: Kacsó Krisztina: Múzsám, Nerina c. romantikus regénye
180 oldalon, puha borítóval.


MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL

KACSÓ KRISZTINA profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
KACSÓ KRISZTINA

MEGRENDELHETŐ A LÍRÁNÁL IS:
https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/kacso-krisztina-muzsam-nerina

"Teleki Léna elsőre egy átlagosnak tűnő gyönyörű fiatal nő, aki korosztályának bohóságával éli napjait, keresve a sikert, boldogságot, igaz szerelmet. Mindez látszólag meg is adatott neki, de az éjszakák egy másik, furcsa világba vezetik el, és nyugtalansága napról napra nő, az események pedig viharos gyorsasággal nem várt fordulatokat vesznek.
Kacsó Krisztina jó érzékkel forgatja a történet szálait, az utolsó pillanatig feszítve az olvasó kíváncsiságát.
Vajon rátalál Léna mindarra amit fontosnak hitt, vagy egészen más értékek törnek elő? Mennyire fontos a körülöttünk lévő világ? Csak ennyi a létezés, vagy találhatunk mélyebb értelmet is cselekedeteink mögött?
A regény nem krimi, mégis vibrál benne valami különös feszültség, ami fogva tart minket és oldalról oldalra ismerhetünk meg olyan eseményeket, amelyek egy kicsit a mi gondolkodásunkat is megváltoztatják.
A világunknak csak egy szeletét ismerhetjük, de ez a valóság is, mint egy torta, sok szeletből áll. Ha szeretnéd megismerni a többit is, ez a könyv lehet az első állomás. Csak nyisd ki bátran és engedd, hogy sodorjanak az események…"

Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.