Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Urmánczi Margit: KÖNYVAJÁNLÓ: Urmánczi Margit: A semmi gyermekei


MEGJELENT: Urmánczi Margit: A semmi gyermekei c. kisregénye
88 oldalon, puha borítóval.


MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL:

URMÁNCZI MARGIT profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
URMÁNCZI MARGIT

Megszületünk, élünk és távozunk, mindenkinek ez a sorsa az életben, kisebb-nagyobb buktatókon, boldog és fájdalmas pillanatokon keresztül sodródva. De vajon mit hagyunk magunk után? Hogyan éljük az életünket úgy, hogy ne adjuk fel saját álmainkat, vágyainkat.
A Semmi gyermekei nem pszichológiai tanulmány, hanem családregény, amelynek szereplőiben önmagunkra ismerhetünk. Hétköznapi, mégis egyedi és különleges emberek, mint mi mindannyian.
Urmánczi Margit történetében jól érzékelteti azokat az eseményeket, érzéseket, hangulatokat, amelyeket mindannyian átélünk, ha akarjuk, ha nem. A karakterek akár a hús-vér emberek körülöttünk, keresik a saját útjukat, hogy ne a semmi gyermekeiként tengődjenek a világban, céltalanul, magányosan, boldogtalanul.
De vajon mit tehetünk azért, hogy mindezt elérjük? Meddig hagyjuk, hogy mások irányítsanak minket és mikor kell azt mondani, hogy elég volt, kezünkbe véve saját sorsunk irányítását?
A regényben Anna és Zsolt, látszólag boldog házasságban élnek, sikeresek, mégis néha furcsán viselkednek, ami csak annak tűnik fel, aki igazán odafigyel másra is, nem csak saját magára. A változás lavinája pedig akkor indul el, amikor felnyílnak a megszokás szürkeségébe fulladt szemek.

Bakos József

MEGRENDELHETŐ A LÍRÁNÁL IS:
https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/a-semmi-gyermekei
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.