Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: KÖNYVAJÁNLÓ: Németh Katalin: Tulipán manó


HAMAROSAN MEGJELENIK: Németh Katalin: Tulipán manó c. mesekönyve
52 oldalon, puha borítóval.


MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL ÉS HAMAROSAN A LÍRA WEBÁRUHÁZÁBAN ÉS KÖNYVESBOLTJAIBAN IS!

NÉMETH KATALIN írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
NÉMETH KATALIN

A kerek erdőn át, ott, ahol a mókus is táncra hív, ott, ahol nyüzsög a természet, játékra csábít Tulipán manó. Vállára veszi a nagyvilágot, elkergeti a telet, száz kalandon keresz-tül előcsalogatja a tavaszt és az őszt.
Kedves gyerekek! Németh Katalin vagyok, a Tulipán manó megihletője. Olyan meseer-dőbe hívlak el titeket, ahol megismerhetitek szélmanó és pitypang virág kalandját. Itt életre kelnek a fák, és izgalmas kalandra csábítanak Tulipán manó barátai. Ismerd meg hát ennek a nyüzsgő erdőnek az életét, légy részese te is.
Vedd a válladra képzeletbeli hátizsákodat, várnak a csodás utazások. Itt csak a szél tudja honnan jöttél, egy varázslatos mesébe csöppentél. Tulipán manó lesz az új kis barátod, nehogy egyedül maradj ezen a világon. Ha unalmas az este, ne felejtsd a kis virágmanó történetét, aki bejárta sűrű erdő rejtekét, aki a bozótba álmot látott. Ő az, aki az erdő titkáról varázslatos meséket mond.
Tulipán manó grafikai megalkotója egy kedves barátom Nessa Anippe. Ismerjétek meg ti is a kis manócska történetét. Engedjétek szárnyalni a fantáziátokat, mely repüljön kerek erdő közepébe, a varázslatos ösvényen keresztül.

Németh Katalin
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.