Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: Mesevilág a jégen

Disney Ice. � 100 Év varázslat.
1901. december 5.-én Chicagóban megszületett az a férfi, aki gyermekek millióinak szerez ma is felejthetetlen pillanatokat. Őt úgy hívták, hogy Walter Elias, �Walt� Disney. Az amerikai filmrendező, producer, forgatókönyvíró, szinkronszínész és rajzfilmgyáros az egész életét a szórakoztatásnak szentelte. Megalkotta a Disneyland vidámparkot, amely a mai napig népszerű és fivérével Roy O. Disney-vel, a Walt Disney Company-t. A világ legsikeresebb rajzfilmfiguráinak többsége is innen került ki. Életében, 16 egész estés rajzfilm készítésében vett részt. A 26 Oscar díjat kapott nagy mesélő, ma már sajnos nem él, de csapata folytatja megkezdett művét.
A rajzfilmek sikersorozata azóta is töretlen. Számtalan feldolgozásuk született már. Játszották a történeteket kosztümös filmekben, színházakban, de készültek belőlük paródiák is. 2008. március 21. és 23. között a Papp László Sport arénában azonban egy eddig nem látott, szokatlanul új produkcióval lepnek meg minket. Kedves kis figuráink a jégen kelnek életre, egy zenés � táncos jégshow-ban.
Csipkerózsika, Aladdin és társai kézzel fogható közelségbe kerülnek kicsikhez, nagyokhoz. Aki eddig csak rajzokon és számítógépes animáció segítségével láthatta kedvenceit, most szemtől szemben találkozhat gyermekkori barátaival.
A műsor készítői semmit nem bíztak a véletlenre. A legmodernebb fény és hangtechnika mellett David Pott látványtervező és az Emmy-díjas Sarah Kawahara színpadi tánckoreográfiája garantálja a tökéletes látványt. A maszkokat is olyan részletességgel formázták meg, hogy mindenki ráismerhessen a megszokott figurákra.
Az amerikai Disney On Ice jégtársulat most először látható Magyarországon. Hazájukban már jól ismerik őket. Teltházas műsoraikon néhány órára megfeledkezhetnek a nézők a külvilágról, elmerülhetnek egy csodálatos fantáziavilág látványában. A felnőttek ismét gyerekekké válhatnak, és csillogó szemmel figyelhetik a jégen megelevenedő mesevilágot.
Dzsepettó műhelye, Aladdin, a kis hableány, vagy éppen Hófehérke és a hét törpe tánca, mind-mind külön világ és mégis ezen az estén, egy színpadon gyütt látható. A hatalmas díszletek, pedig olyan élethűek, hogy valóságosnak fogadjuk el és az utcára kilépve is azt várjuk, hogy szembejöjjön velünk egy törpe, egy boszorkány, vagy éppen maga az Oroszlánkirály. Fülünkben még napokkal később is visszacsengenek majd a jól ismert melódiák, amelyek még színesebbé teszik az előadást.
A társulat minden este ezzel a műsorral tiszteleg Walt Disney emléke előtt, aki nélkül sok szép és megkapó történettel lennénk szegényebbek. Gyermekek nőttek és még nőnek fel ezeken a meséken. Csatlakozzunk hozzájuk mi felnőttek is. A műsor után esténként nagyszerű szórakozás kényelmesen elhelyezkedni a DVD előtt és elővenni a jó öreg klasszikusokat. Tegyük félre a téves felfogásokat és utazzunk vissza lélekben, az időben. Felnőttként legalább olyan jól lehet szórakozni ezeken a történeteken, mint kis gyermekként.
A show műsor jegyárai 2500 � 15000 forint között vásárolhatók. Ez sokak számára kicsit borsosnak tűnhet, de ki tudja, hogy mikor láthatunk újra egy ilyen egész estés, nagyszerű szórakozást nyújtó műsort. Jegyeinket a XVI. kerületben, a Rákosi u 110 alatt, vagy banki átutalás esetén, Budapesten belül házhozszállítással is megvásárolhatjuk. A műsor napjáig, pedig találunk az amerikai előadásokból részleteket, az Interneten. Kattints a képre és csemegézz a show kisfilmjeiből!

Bakos József

277
farkas viola - 2008. augusztus 14. 04:22:15

Kedves József!
Meglepetéseksorozata történik velem így hajnaltájt, a Magazin oldalain. Köszönöm a csöpp mesevilágot és a látványt. A korcsolya, a jégtánc, ez maradt ki az életemből,pedig mindig erre vágyódtam. Azért nem panaszkodhatom, hisz a színpad mesevilágát megkaptam, visszatérően még 70-en túl is, ezért nem lehetek eléggé hálás a Teremtő Atyának. Köszönöm, hogy ezt is láthattam, és gratulálok . Üdvözlettel: Farkas Viola

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.