Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Hercegnők a jégen.

A Disney csapat számtalanszor nyűgözött már le minket rajzfilmjeivel, látványos show-műsoraival, de még mindig tartogatnak újabb meglepetéseket. Karácsonykor, újabb műsorral jelentkeznek Budapesten, a Papp László Sportarénában. A főszereplők viszont most nem kimondottan a mesék lesznek, hanem egyes főszereplőik. Hét elbűvölő mesebeli hercegnő Hamupipõke, Jázmin, Ariel, Csipkerózsika, Belle, Mulan vagy Hófehérke lesz a történet középpontjában.
2008. December 24-27-ig láthatjuk a Disney One Ice – Princess Classic előadást, amelyen felnőttek és gyerekek együtt utazhatnak mesevilágba. Ezen az új jégshow-n 40 táncos eleveníti fel ezt a különleges világot. Az előadás koreográfusa Tom Dickson az Egyesült Államok Jégtánc Szövetségének elnöke és felesége Catarina Lindgren olimpikon. A jelmezeket Gregg Barnes díjnyertes broadwayi jelmeztervező tervezte, a producer Kenneth Feld. A ruhákat több száz méter csillogó flitteres anyagból készítették el.
A jégpálya néhány órára több emeletes kastéllyá alakul át. Az ünnepek nyugodt hangulatát segíti elő ez a zenés, táncos műsor, amely ha csak néhány órára is, de minden korosztály számára igazi kikapcsolódást nyújt majd. Megszűnnek a fizikai korlátok és együtt repülhetünk, vagy úszhatunk az óceán mélyén kedvenceinkkel, megvédhetjük őket a gonosztól és együtt örülhetünk velük amikor végre boldogok lehetnek.
A rajzolt figurák helyett hús vér emberek mutatják be a történeteket, ami sokkal nagyobb élményt nyújt, mint kétdimenziós változatuk. A jegyek ára ugyan most sem mondható igazán olcsónak, de ha elmegyünk és megnézzük a műsort, talán kárpótol minket ezért a kis kellemetlenségért is.
A jegyeket személyesen is meg lehet vásárolni, de megrendelni is lehet, igaz így még borsosabb az ára, mivel a futárszolgálat Budapest területén 2000.- forintért, vidéken pedig 3000.-forintért szállítják házhoz, hétköznapokon 9 és 16 óra között.
További információért hívható a Jegyiroda hétköznaponként 9-17 óra között a 402-0063-as telefonszámon, vagy rendeljen jegyet írásban az kulturinfo.jegyiroda@gmail.com e-mail címen!
Az előadások időpontjai:

December 24., 11 óra
December 25., 15 óra
December 25., 19 óra
December 26., 11 óra
December 26., 15 óra
December 26., 19 óra
December 27., 11 óra

Jegyek kaphatóak a TicketA hálózatában,
Tel.: 1/422-2682
Web: www.ticketa.hu
A helyszínen, valamint
a www.podiumprodukcio.hu weboldalon.
Forrás: www.podiumproductions.hu

Végül nézzünk meg egy kis összeállítást a Disney világ rajzolt hercegnőiről:Bakos József
230
Torma Zsuzsanna - 2008. november 18. 14:16:51

Kedves Józsi!
Ez a cikked megint csak figyelemre méltó!
Remélem, sokan ott tudnak lenni ezeken az előadásokon, ahol hús-vér emberek mutatják be a mesevilág főszereplőit.
É persze elsősorban a gyerekek fognak ennek nagyon örülni.

Üdv.: Torma Zsuzsanna
SmileSmileSmile

227
kondrakati - 2008. november 15. 17:33:40

Kedves Józsi!

Elvarázsoltál a cikkeddel és a zenés összeállítással.
Fantasztikus dolog lehet élőben egy ilyen produkció. Még soha nem láttam hasonlót, de ami késik nem múlik, remélem.

Köszönöm

298
keni - 2008. november 15. 09:44:50

Kedves Józsi !

Megint köszönjük Neked ez a 'nem akármire' szóló figyelemfelhívásodat.
Van fantáziám elképzelni ennek az előadásnak a nagyságáról, élményéről és soha vissza nem térő lehetőségéről.
Aki teheti és van még kisebb gyereke vagy unokája tényleg kuporgassa össze valahogyan a belépők árát, mert amit akap érte az szinte megfizethetetlen leszz és egy életre szól....!
Ajándéknak sem kis ajándék - Karácsonykor úgyis sokat költünk szinte erőnkön felül /ennél sokkal több hülyeségre/

Köszönöm -köszönjük
keni

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.