Könyvajánló: Vizi Ilona: Kiválasztottak I. (regény)

MEGJELENT: Vizi Ilona: Kiválasztottak I. (regény)
Oldalszám: 253 oldalon
Borító: puha karton

MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL:
Vizi Ilona írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:

https://holnapmagazin.hu/profile/Lona

A kötet megrendelhető a Líránál is:

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/vizi-ilona-kivalasztottak-i

Sarah Harmon egy átlagos fiatal nő életét éli, tele álmokkal és vágyakkal, Seattle városában, családja körében. Az élete nem felhőtlen, de ennek ellenére is boldog, kiegyensúlyozott. Napjaiban fontos szerepet játszik barátja Mark, valamint legjobb barátnője, Nicole. Egy napon azonban betoppan rég elfeledett unokabátyja, Kevin Burke, aki fenekestől felforgatja Sarah nyugodt, egyszerű életét.

A férfi megjelenésével egyidejűleg, súlyos családi titkok derülnek ki. Minden, amit igaznak hitt, és a biztonságát jelentette, egycsapásra szertefoszlik. Egyik pillanatról a másikra kétségek nyomasztják, bizonytalanság teszi ki a napjait.

Ki ő valójában? Kiben bízhat? Kire számíthat? Mi a célja a létezésének? Kérdéseire részben választ kap, fény derül ugyanis évszázados titkokra, szerelemre, cselszövésekre és egy bizonyos földöntúli erőre, mely örökre rányomta bélyegét az életére.

Az írónő Vizi Ilona, a főhősnővel egyidejűleg vezeti be olvasóit a titkokba és rejtélyekbe, melyek Sarah életét övezik. Három szóval jellemezném ezt a regényt: fordulatos, izgalmas és magával ragadó.

Oleszka Nikolett

A szerző:

Vizi Ilona

Szólj hozzá!