Könyvajánló: Bajnóczi Piroska: Elvarázsolva (mesekönyv)

MEGJELENT: Bajnóczi Piroska: Elvarázsolva (mesekönyv)
Oldalszám: 45 oldalon
Borító: kemény táblás

MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL:
Bajnóczi Piroska írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:

https://holnapmagazin.hu/profile/Piros

„Van-e szebb dolog, mint amikor egy gyermek, mondókát, verset mond? Ugye nincs, mert elvarázsol! Úgy, mint BAJNÓCZI PIROSKA: ELVARÁZSOLVA című verseskötete is, Budai Orsolya és Szakács Nóra csodálatos illusztrációival.

Gyönyörködteti azt a gyermeket, aki még olvasni sem tud, de már magával ragadja őt a szavak zenéje, sodorja a ritmus, az összecsendülő és összeillő hangok elemi erejű hatása, a színek, a hangutánzás. A kicsi gyerekek így tanulják az életet! Fogékony a tudatuk, a lelkük, a fülbemászó „dallamok” boldoggá teszik őket. Büszkén szavalják, előadják, eljátsszák a verseket, és olyan úton indulnak el, ahol gyönyörűség van, mint ebben a kötetben is, mert BAJNÓCZI PIROSKA elvisz ebbe a világba.

Kedves Szülők, Nagyszülők! Gondolják csak át Sütő András szavait: „Mit csináltál a rád bízott talentumokkal? Nincs számonkérés, csak a gyermekeink tekintetében. Ahány szóra vágyó gyermek, a jövőnek megannyi lámpása a meglódult időben”! Táplálják hát annak a „lámpásnak” a lángját! Mert a gyermekek „vágynak arra a szóra”!

Az ELVARÁZSOLVA című könyvet ajánlom igaz elismeréssel:

Plószné Papp Mária

Szólj hozzá!