Könyv és E-kötet ajánló: Szigetvári Zsófia: Fagy

MEGJELENT: Szigetvári Zsófia: Fagy c. regénye nyomtatásban és E-kötetben is

Oldalszám: 170 oldalon
Borító: puha karton

MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL:

Szigetvári Zsófia írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:

https://holnapmagazin.hu/profile/SzigZsofi

A KÖTET MEGRENDELHETŐ A LÍRÁNÁL IS:

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/szigetvari-zsofia-fagy

A regény E-kötet formátuma megrendelhető a Holnap Magazin webáruházában!

/Részlet a regényből/

„A fagyos hangulatot a boncmester érkezése törte meg. Kivágódott a bejárat, először csak a fehér lepellel letakart hullát láttam, és aztán megjelent Varga doktor… Abban a pillanatban megbántam, hogy ezt a gyűrött inget vettem fel.
– András! Behozta a kamerát és a fényképezőgépet? – kérdezte.
– Basszus, egy perc és itt vagyok! – kapott a fejéhez a fér-fi.
Varga doktor mérgesen forgatta mézbarna szemeit. Ránk se hederített, a hullát a jobboldali asztalhoz tolta, levette róla a lepedőt, szépen összehajtogatta és a kocsi szélére tette.”
„Nem tudtam levenni Gabiról a tekintetem, szinte meg-babonázott. Az orvosnak feltűnhetett, hogy bámulják, mert zavartan oldalra pillantott.
– Oh, elnézést, meg is feledkeztem a látogatókról! – neve-tett fel. – Doktor Varga Gabriella, boncmester, jelenleg itt a Bányai klinikán dolgozom – jött oda hozzánk…”

***

Egy vidéki kisvárosban szinte mindenki ismer mindenkit. Az itt lakók látszólag nagyobb biztonságban élnek, mintha a fővárosban telnének hétköznapjaik. De mi van akkor, ha ebbe a kisebb közösségbe beköltözik a félelem? Nyomozó érkezik a fővárosból, akinek kicsit döcögős a beilleszkedése, de kényte-lenek elfogadni a segítségét, ha szeretnék újra a nyugodt hét-köznapokat élni.
A klasszikus krimielemeket is felhasználó fordulatos tör-ténetben a fiatal írónő Szigetvári Zsófia az elsőtől az utolsó sorig leköti az olvasó figyelmét. Jól megformált karakterei egyediek és együtt sodródunk velük a történetben, szorítva a könyv lapjait, vagy éppen mosolyogva.
Izgalom, humor, romantika, váratlan fordulatok és vér minden mennyiségben. Tökéletes kombináció, amire egy iga-zán jó könyvben szükség van. Ajánlom minden krimirajongó figyelmébe!

Bakos József

Szólj hozzá!