Könyvajánló: Ifj. Csom Árpád: Álmodó 4. A második cukrász év

MEGJELENT: Ifj. Csom Árpád: Álmodó 4. A második cukrász év c. regénye.

Borító: puha karton A/5 méretű

Oldalszám: 480 oldal

Csom Árpád írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:

 

A kötet megrendelhető a szerzőnél!

Péter története folytatódik. Elmúlt a nyár és kezdődik újra az iskola, új kihívásokkal, új reményekkel. Régi barátokkal töltött új élmények sokaságát élheti át a fiú, de ellenségei is alig várták már a találkozást. Vajon kicsit tapasztaltabb fejjel hogyan sikerül megoldania a konfliktusokat és a szerelem beteljesülhet-e végre?
Ifj. Csom Árpád nem mindennapi részletességgel mutatja be az olvasóknak egy érzékeny lelkű fiatal vívódását. Az ő szemszögéből láthatjuk a világot, amely felnőttként talán könnyebben kezelhető, de neki sokszor idegen és félelmetes.
A zene és egy gyönyörű lány mosolya viszont feledteti vele a nehézségeket és egy szerető család támogatását maga mögött tudva, talán nem is annyira félelmetesek a hétköznapok. Igaz, szerelmével közöttük sem mindenki ért egyet és ez szerettei körében is súrlódásokhoz vezet.
Az autista fiú számára a cukrász szakma kihívásai, szépségei is új tartalommal töltik meg a szürkének tűnő iskolai hetek seregét, az alkotás öröme segít kiteljesednie.
Utazz velünk és légy részese annak, hogyan boldogul egy szerény, csendes fiú, egy számára kemény szabályokkal tűzdelt világban. Vajon győzedelmeskedhet az ellenségei felett is? Kiderül a regényből. De a történet ezzel még nem ér véget! Nem titok, hogy hamarosan, még tovább folytatódik…

Bakos József

Szólj hozzá!