Könyvajánló: M. Fehérvári Judit: Angyalfagyöngyök

Hírek magamról

Megjelent az új könyvem. Szám szerint a nyolcadik, illetve, ha a Posztumusz Én-t is beleszámítom, akkor már a kilencedik. Később, a líra.hu-ról is rendelhető lesz, de egyelőre még nem tette fel a kiadó, hiszen most lett készen, még friss és ropogós.
Mióta az Egyetlen Lányom elvitte az agyhártyagyulladás, minden harmadik esztendőben emléket állítok Neki szerény képességeim, s lehetőségeim szerint. Kevesen ugyan, de végig mellettem maradtatok ezen az úton, amit ezúton is nagyon szépen köszönök!
Június 23-án már hat esztendeje lesz annak, hogy Zsófit nem hallhatom, nem láthatom, nem ölelhetem…
Ebben a kötetben a verseké a főszerep, de prózákat is tartalmaz az a 154 oldal, amennyit akkor gondoltam tartalmilag indokoltnak, amikor összeállítottam a kötetet.
Álljanak itt helyettem Dr. Lajtos Nóra szavai, aki a fülszöveget írta:
„Vannak, akik – úgy tűnik – csak temetni jöttek a földre. A veszteségeiket nem lehet csipkedobozokba zárni, csak leteríteni velük vasalt terítőként életük asztalát. Minden fájdalomszilánkjuk sebeket ejt a lelkeiken, ahol a sebek, ha begyógyulnak is, a hegük megmarad. Halottat kezünkben tartani: még az Ideát kegyetlenül is kegyes gesztusa. A halál záróvonal életünk kottájában. A szeretet oltárán való betűk feláldozása lepkeszárnyú vigasz. Vagy, ahogy Kányádi írja: „felköltöztek a szavak a mennybe”. A szavaknak hatalmuk van: alázatuk és szolgálatuk egyszerre. Jelen kis kötet történeteinek is hatalmuk van: megköszönni egy áldozatkész kapcsolatot, s örök emlékezetként hátrahagyni azt.”
A könyv kétféle borítóval jelent meg, az elsőt Dezső Ilona Anna festőművész, míg a másodikat Németh Viktória grafikai tervező készítette.
Megrendelhető nálam 3500 Ft-os áron, amiben a postaköltség is benne rejlik, külföldre 5000 Ft-ért a jfehervari62@gmail.com emailcímen. Előre utalás után küldöm a könyvet, a banki adatokat emailben adom meg.

Szeretettel:

La Vie

“Könyvajánló: M. Fehérvári Judit: Angyalfagyöngyök” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Nagyon szépen köszönöm, Zsuzsa! Remélem, örömöd telik majd benne, már, amennyire lehetséges!

  Szeretettel:
  La Vie

 2. Kedves La Vie!

  Gratulálok könyved megjelenéséhez, és kérlek, küldj egy példányt jelenlegi lakcímemre! Nem itt lakom, de nyaranta itt tartózkodom: Borka Zsuzsanna, Balatonszárszó, Rezeda u. 9.
  Az utalást a fiam lebonyolítja. E-mail: zsuzsannaborka80@gmail.com
  Köszönettel!

  Szeretettel ölellek:
  Zsuzsa

Szólj hozzá!