KÖNYVAJÁNLÓ: Garajszki Rozika: Júlia

MEGJELENT: Garajszki Rozika: Júlia c. romantikus regénye.

Borító: puha karton 

Oldalszám: 330 oldal

Garajszki Rozika írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:

https://holnapmagazin.hu/profile/Garajszki

A kötet megrendelhető a szerzőnél és a Líra webáruházában, könyvesboltjaiban!

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/romantikus-irodalom/garajszki-rozika-julia

Három magyar főiskolás lány Londonba indul egy amerikai sztár, Gary koncertjére. Az énekesnek az a szokása, hogy a fellépés végén felvisz egy lányt a közönségből a színpadra, és vele énekli el a koncert záró számát. Mindhárom lány pályázik a szerepre, de leginkább Júlia, akinek kedvez is a szerencse. Sikerrel jár.
A koncert után az énekes vacsorázni viszi, majd meghívja a szállodai lakosztályába. A közöttük szövődő érzések hatására Gary többet szeretne, magával csábítja a lányt az európai koncertsorozatára, ahol még egy külön neki írt dallal is meglepi. A turné végével azonban külön kell válniuk. Az énekesnek Amerikában vannak kötelezettségei, Júliának be kell fejeznie a főiskolát.
A lány gyűrűvel az ujján, de vajon milyen állapotban jön haza? Hogyan dönt, mikor három hónap múlva Gary meghívására Amerikába megy, és a sztár meglátogatása után kiderül számára, hogy az énekes anyja mindenáron meg szeretne tőle szabadulni? Nem őt képzelte a fia mellé!
Tudnak még valaha mást szeretni, vagy boldogtalan lesz a hátralévő életük? Mit érez Gary, mikor tizenhat év elmúltával hazánkba jön koncertezni, és meglátja egykori szerelme kiköpött mását gyönyörű fiatal lányként? Persze, hogy ő lesz a kiválasztottja a színpadra! De hogy éli ezt meg a lány édesanyja?

“KÖNYVAJÁNLÓ: Garajszki Rozika: Júlia” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Nagyon érdekesnek ígérkezik a történet, kedves Rozika, szeretettel gratulálok a megjelenéshez.
    Zsuzsa

Szólj hozzá!