Jónak lenni jó! Segítsünk együtt!

Tisztelt Partnerünk! Kedves Támogatónk!

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) a közmédia idei, immár tizenegyedik Jónak lenni jó! adománygyűjtő karitatív akciójának kedvezményezettje. A szervezet missziója, hogy támogassa a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét és esélyegyenlőségét, ehhez nyújt segítséget Magyarország legnagyobb médiavállalata.

A fehérbot világnapján, október 15-én jelentettük be az MTVA vezetőivel, hogy a hazai médiában egyedülálló Jónak lenni jó! kezdeményezés idén a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét támogatja, és az akció adományai a látássérült emberek életminőségének javításához járulnak hozzá.

A szervezetet több módon lehet segíteni, a 13600-as telefonszám hívásával és a 96-os szám beütésével, illetve SMS-ben a 96-os szám 13600-as telefonszámra küldésével 500 forinttal lehet hozzájárulni az MVGYOSZ tevékenységéhez.
Közvetlen bankkártyás adományozással nagyobb összeg adományozására is lehetőség van, melyet az alábbi linken tud megtenni: https://www.mvgyosz.hu/amit-on-adhat-hu/adomany/

A közmédia karitatív kampánya ezen kívül különleges tárgyak értékesítésével, árverezésével is segíti a nemes ügyet. A korábbi években számos világsztár, többek között Angelina Jolie, Bud Spencer, Maestro Plácido Domingo, Ennio Morricone, Lewis Hamilton állt oly módon az akció mellé, hogy egy-egy értékes tárgyukat ajánlották fel árverése. A hétszeres Forma–1-es világbajnok dedikált overallja például rekordáron, 1.950.000 forintért kelt el. A felkínált relikviák többségét a Jónak lenni jó! honlapján lehet megvásárolni, néhány különleges tárgyat pedig a közmédia december 18-i egész napos műsorfolyama során bocsátanak árverésre.

Kérjük Önt, hogy támogassa a kampány sikeres megvalósulását azzal, hogy megosztja partnerei részére az információt. Továbbá várjuk szeretettel tárgyi felajánlásait is, amit a lenti elérhetőségeken tud megtenni.

A Jónak lenni jó! e-mail címe: jonaklennijo@mtva.hu. A kampány alakulásáról és a felajánlásokról a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon lehet tájékozódni.

A kampány során befolyó adományokkal lehetőségünk nyílik a szolgáltatásaink fejlesztésére, így még nagyobb mértékben járulhatunk hozzá a látássérült emberek önálló életviteléhez. Ezáltal valósággá válik a szövetség szlogenje: Együtt formáljuk élhetőbbé a világot!

Budapest, 2022. október 24.
Üdvözlettel:
Dr. Nagy Sándor
elnök s.k.

“Jónak lenni jó! Segítsünk együtt!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Köszönöm a felhívást. Igen, jónak lenni jó, és nem csak a vakok esetében, hanem az otthonokban élő gyermekek, a betegek, az elesettek, a hajléktalanok, a rászorulók, stb., esetében is.

    A lehetőségeimhez képest igyekszem – ha többel nem is, egy telefonhívással – segíteni, de akit már egyszer megkerestek és megtaláltak, azt folyamatosan keresik és nehéz nemet mondani. Viszont addig jó, amíg az ember adni tud.

    Szeretettel: Rita🍁

Szólj hozzá!