E-könyv ajánló: P.R. Reena: Megmenteni Viktóriát!

MEGJELENT: P.R. Reena: Megmenteni Viktóriát! c. regény E-kötete. 

Oldalszám: 225 oldal

A kötet szerzőjének írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:

https://holnapmagazin.hu/author/p-r-reena/

Az E-kötet megvásárolható a Holnap Magazin webáruházában.

„Megmenteni Viktóriát című regény egy izgalmas két szemszögből írt kalandregény, de szűkebb értelembe vett krimi… Fordulatos történet összekapcsolódás katarzisaival. A két szálon vitt cselekmény egy pólusú történet, amely ugyanahhoz a végkifejlethez vezet. Végzetes érzelmi, szerelmi szál, ami szerelemmé bontakozik színesíti a történetet. A regény forgatókönyv szerűen lett írva. Éles képváltások adnak újabb és újabb kontúrokat. Simán foghatja egy rendező és le tudja forgatni belőle az egyik sikerfilmjét.
Az egymásba kapcsolódó párbeszédek görgetik és élményszerűvé teszik az írást. A cselekmény szép lassan kibontakozik. Az olvasó bekerül a történetbe, mert behúzza magával, de magát a történetet váltásonként más perspektívából követi.
Filmszerűen és dinamikusan.
A történet összetett és Magyarországon játszódik, de a szálai hosszan elnyúlnak a múltba.
Olasz maffia, TEK, családok, karakterek és életek…
Egy érdekes „happyend” -el, amit most tőlem nem tudsz meg, de ha elolvasod ígérem nem fogsz csalódni.”

G.E.

A Megmenteni Viktóriát egy erotikával megfűszerezett romantikus regény. Viktória és Viktor élete összefonódik, de ennek köze sincs a véletlenhez. A történet tizennyolc évvel ezelőtt Olaszországban kezdődik, mikor Viktória szüleit meggyilkolja a maffiakapcsolatokkal rendelkező nagybátyja. A tíz éves kislányt, a nála öt évvel idősebb Marco szökteti meg és ezzel megmenti, a biztos haláltól. Barátok és rokonok segítettek a két árván maradt gyereknek, akik testvérként nőttek fel. Magyarországon telepednek le. Viktória elvégzi az állatorvosi egyetemet és egy klinikán kezd dolgozni. Marco építkezési vállalkozást indít.
Igyekeznek hétköznapi és normális életet élni.
Viktor NBSZ-nél (Nemzetbiztonsági Szolgálat) dolgozik, mint ügynök. Azt a feladatot kapta, hogy derítse ki mi után kutat az olasz maffia. Örömmel vállalja el a megbízást és beépül a terrorelhárítás egyik egységébe.
A klinikán találkoznak először, ahol kettejük között szinte azonnal lángra lobban a szikra.
Szerelmük és életük azonban veszélybe kerül, mikor a lány múltja kopogtat az ajtón.

Szólj hozzá!