KÖNYVAJÁNLÓ: Elbűvölve zsebkönyv 11. kötet

MEGJELENT: Elbűvölve címmel zsebkönyv sorozatunk 11. ÚJ 2023-as kötete!

Oldalszám: 241 oldal

47 szerző versei és novellái egy kötetben!

A nyomtatott könyv megrendelhető a Holnap Magazin Webáruházában!

Álmok, vágyak, tervek bűvöletében élünk, keressük saját utunkat, hol boldogan, hol szinte kilátástalannak tűnő káoszban haladva előre az időben. Arcunkon gyűlnek a ráncok és a szarkalábak, de ha jól gazdálkodunk az erőnkkel, mindig maradnak tervek… és maradnak remények.
A kötet szerzői írásaikban bemutatják az élet mindkét oldalát, a boldog és a fájdalmas pillanatokat is egyaránt, hiszen egyikük sem létezik a másik nélkül.
Azt mondják, a fájdalmak megerősítenek. Nos, lehet, hogy így van, de én inkább elkerülném, és kívánom mindenkinek, hogy a csendes, nyugodt, boldog évek kerüljenek túlsúlyba, a megvalósult vágyakkal és reményekkel. A könnyek maradjanak örömkönnyeknek, ne a fájdalom csalja elő fáradt szemeinkből őket.
Néha nem engedjük be, vagy nem vesszük észre az apró örömöket, nem becsüljük meg eléggé az öleléseket, mosolygós pillanatokat, mormoljuk a társadalmi normák hamis mantráját, miközben elmúlnak értékes hetek, hónapok és évek az életünkből.
Talán ez a kötet is segít abban, hogy az olvasó átgondolja, mi is fontos igazán a hétköznapok során, és kézen fogva, akit szeretünk, együtt léphetünk tovább, hogy a tervektől, vágyaktól, álmoktól elbűvölve, átsétáljunk egy boldog valóságba, magunk mögött hagyva múltunkat és mindazt, ami visszahúz, visszatart. Hiszem, hogy mosollyal, humorral, figyelemmel élve még ebben a zűrzavaros világban is megtalálhatjuk saját utunkat…

Bakos József

“KÖNYVAJÁNLÓ: Elbűvölve zsebkönyv 11. kötet” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Gyönyörű a borító, ennél szebbet nem is választhattatok volna!

Szólj hozzá!