Újévi örömzene

Újévi örömzene

Dr Vassné Baki Ilona nyugdíjas református lelkipásztor minden hónap első keddjén Istentiszteletet tart az érdi Szociális Gondozó Központ közösségi termében.

2024 január másodikán, Bagonyi Éva a Szociális Gondozó Központ munkatársa örömmel jelentette be a közösségi teremben összegyűlteknek, hogy az Istentisztelet mellett meglepetésként kis újévi örömzenélés hallgatásában is lesz részük a jelenlévőknek.

Az Érd-parkvárosi Református Gyülekezet Ifjúsági Dicsőitő csapatából Vetési Gergely énekelt és gitározott, Hamar Mihály szintetizátoron játszott és Honvári Ágnes most csak énekelt, de nagyszerűen klarinétozik is. A hallgatóságnak nagyon tetszettek az Isten dicsőitő énekek, oly annyira, hogy ráadást is kértek, melyet a fiatal előadók örömmel teljesítettek.

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke Kardosné Gyurkó Katalin is részt vett a dr.Vassné Baki Ilona nyugalmazott  református lelkipásztor Istentiszteletén és egészségben gazdag boldog újévet kívánt az idősotthon lakói számára, valamint szaloncukorral is megajándékozta őket. Az újévi örömzene minden résztvevőnek széppé és emlékezetessé tette ezt a napot.

Kiss Sándor

Szólj hozzá!