Merj önmagad lenni!

Soha ne add fel az álmaidat! Mindig lesznek, akik beszólogatnak, gáncsoskodnak és pofátlanok, de ez ne tartson vissza! Ez az ő lelki szegénységük, vagy szerencsétlenségük. Ez a világ sajnos nem arról szól, hogy valósítsd meg önmagadat, élj boldogan, úgy és ahogyan szeretnél, aki vagy, saját adottságaidat használva, mások szeretete és segítsége mellett. DE! Akik igazán értékelnek, melletted állnak, akik nem, azokkal ne foglalkozz! Nekik nincsenek álmaik, vagy csak nem voltak elég erősek ahhoz, hogy küzdjenek érte, feladták! Nem biztos, hogy rossz emberek, csak bedarálta őket ez a “szép” 21. századi világ.

Merj kilépni ebből! Legyél önmagad! Emelkedj ki a szürke tömegből! Nehéz út lehet valóban, de te elmondhatod, hogy éltél, úgy igazán és nem csak vegetáltál “másoknak” megfelelve, mindig arra figyelve, mit gondol “más” rólad, hogyan viselkedj, hogy “másoknak” megfelelj!

Önmagadnak felelj meg! Saját értékeidet használd arra, hogy segíts másoknak is megtalálni önmagukat, mert ez az igazi értelme a valódi életnek! Nem a média által sugallt csillogó mátrix, az kamu, megtévesztés és sokszor szándékos félrevezetés! Maradj ember, értékeld a saját értékeidet és másokét is!

Ez a video inspirált arra, hogy mindezt megírjam. Nagyon fontos ebben az elveszettnek tűnő világban, hogy felébredjünk mindannyian végre és véget vessünk ennek az értelmetlen létezésnek, jó irányba kormányozva az igazán emberi létezés hajóját. Bízom benne, hogy Te is velem tartasz ezen az úton! Szép napot! Szép és tartalmas, valódi életet kívánok mindenkinek!
https://www.facebook.com/watch/?v=483215676783588

A döntés a tiéd! Milyen életet szeretnél magadnak?

https://www.facebook.com/watch?v=901865398408023

“Merj önmagad lenni!” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Szia Laci!
  Köszönöm, hogy olvastad.
  Van még sok hely ott a nyugodt pálmafás, fehér homokos vízparton, távol az agyatlanságoktól, várostól 🙂
  Ja, úszni nem tudok, de a vizet szeretem 🙂

 2. Amikor olvasom, látlak, ahogy egy végtelen, türkizkék,napfelkeltés tengerbe sétálsz be, puha, fehér homokon, a parton pálmafák lennének, madarakkal. Én meg egy szétrozsdált horgonydarabként néznélek a sekélyből. Jó írás volt, ez is, szeretem. szia.m.laci.

 3. Kedves Erzsébet! Köszönöm, hogy olvastad. Bízom, benne, hogy sokan olvasni fogják és elgondolkodnak a rövid kis íráson.
  A mai társadalomban az önálló egyéniségeket sokszor ellenségként kezelik, többnyire irígységből.
  Ezt a rossz berögződést kellene megtörni, fel kellene végre ébredni.
  Szeretettel: Józsi

 4. Kedves Józsi! Már a facebookon is láttam a videókat és hasonló gondolatok törtek felszínre bennem is. Örömmel vettem észre, hogy megírtad ezt a cikket. Minden szavaddal egyetértek. Üdvözöllek:Erzsébet

Szólj hozzá!