Könyvajánló: Nagy Nóra: Mielőtt megszülettem

MEGJELENT: Nagy Nóra: Mielőtt megszülettem c. regénye
190 oldalon, puha karton borítóval.

MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL!

NAGY NÓRA írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:

Megrendelhető a LÍRA webáruházában is:

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/nagy-nora-mielott-megszulettem

 

Mildred egy lázadó huszonéves művészlélek, tele megválaszolatlan kérdésekkel, kétségekkel, feszültséggel. Hajszolja a látszatboldogság pillanatait, mindaddig, amíg egy furcsa napon rá kell döbbennie arra, hogy egész eddigi élete zsákutca volt, és amit helyesnek hitt saját gondolkodásában, cselekedeteiben, tévutak útvesztője, ahonnan nagyon messze van a kijárat.

De vajon lehet-e változtatni mindazon, amit már átéltünk, amit gondolunk, vagy már meg is tettünk? Van-e új esély arra, hogy megtaláljuk az igazán fontos pillanatokat az életben, amelyek sokszor ott vannak az orrunk előtt, csak éppen nem vettük észre.

Nagy Nóra regénye egy furcsa, szokatlan és izgalmas utazásra visz minden olvasót, ahol a lehetetlen is lehetségessé válhat és a kis mozaikdarabkák lassan összeállhatnak valami egészen mássá, mint amire számítottunk.

A fordulatokkal teli történet olyan kérdéseket feszeget, amelyekről sokat hallottunk már, mégsem szeretünk, vagy éppen akarunk beszélni róla, mert nem merünk szembenézni néha az igazsággal. Attól félünk, hogy fáj, ha megtudjuk, pedig sokszor az fáj igazán, ha nem tudunk mindent…

Bakos József

Szólj hozzá!