Könyvajánló: Weitzel Loretta: Szürke Holló Gyűjteménykönyv

MEGJELENT: Weitzel Loretta: Szürke Holló: Gyűjteménykönyv c. kötete
100 oldalon, keménytáblás borítóval, egyedi szerző által készített grafikákkal.

MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL:
WEITZEL LORETTA írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:

https://holnapmagazin.hu/profile/LoriLori

Megrendelhető a LÍRA webáruházában is:

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/felnottirodalom/vers-drama/loretta-weitzel-szurke-hollo#

Mit is jelent a tisztánlátás, a szerelem, a megbocsájtás, az elengedés és a fejlődés egy ember számára? Hogyan uralkodhat el felettünk a mámor és a káosz nyers és magával ragadó szépsége, szárnyra keltve a fantáziát különféle élethelyzetekben?

Mit jelent a másokkal való kapcsolódás, ha úgy érezzük, burokba vagyunk zárva? Vajon képesek vagyunk fejlődni és tanulni a hibáinkból? Hogyan éljük túl, ha az életünk hirtelen fordulatot vesz és kisiklik eredeti pályájáról, hogy megtanítson bennünket életünk legnagyobb leckéjére?

Ha úgy érzed, kíváncsi vagy magadra és a belső világod feltárására, csak írj egy könyvet életed legkaotikusabb időszakáról. Így gondolta Loretta Weitzel és nem több mint harminc darab vers és 17 egyéb prózai írás formájában bemutatja, ha az élet fenékig tejfel, bizony olykor előfordul, hogy tejfeles fenékkel térünk haza és ez korántsem olyan kellemes, mint elsőre hangzik.

A kötetet a szerző egyedi grafikái teszik még kifejezőbbé és a maguk groteszk szépségeivel támasztják alá a versek hangulatát.

 

16 éven aluliak számára nem ajánlom!

Weitzel Loretta

Szólj hozzá!