Könyvajánló: Kohi Habib: Lopott kis percek

MEGJELENT: Kohi Habib: Lopott kis percek c. verses kötete
83 oldalon, puha karton borítóval.

MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL:
KOHI HABIB írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:

https://holnapmagazin.hu/profile/Habib

Megrendelhető a LÍRA webáruházában is:

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/kohi-habib-lopott-kis-percek

A kortárs költészet csakúgy, mint az elmúlt évszázadok irányzatai, felhasználva a klasszikus témaköröket: szerelmes vers Istenes versek, néha karcos, finom humorral vegyítve, érzékenyen reagál a mai társadalom látható, vagy csak érezhető problémáira. Változnak a korok, modernebb lesz körülöttünk minden, csak egy valami nem változik: az Ember!
Játsszuk hétköznapi kis harcainkat a sikerért, elismerésért, boldogságért, szeretetre, szerelemre, figyelemre vágyva, amit nem mindig kapunk meg. Lopott kis percekből tápláljuk a reményt egy szebb holnap vízióját kergetve.
Kohi Habib versei végig kísérnek minket azon a belső vívódáson, amelyen életünk során többször is átesünk. Megpróbálunk mindennek, mindenkinek megfelelni és akár még sikerülhet is, csak közben elveszítjük azt, ami igazán fontos: Önmagunkat!
A sorok lázadnak, feltépik a kényszerű látszatéletek falait és megmutatják, hogyan érdemes élni… Igazán: ÉLNI!
Biztosan lesznek olyan olvasók, akik felhördülnek néhány oldalnál, de ha mélyen önmagukba nézve ők is bátran lopnak az élet kosarából néhány őszinte pillanatot, elérhetővé válik számukra is, amire mindenki vágyakozik: egy társ, aki mindig mellettünk van, saját, egyéni értékrend, amely talán kicsit más, mint a rohanó világé, nyugalom, lelki béke, és valós értékek elérése, nem látszatsikerek hajszolása… és innentől kezdve új irányt vehetnek bárkinél a megkopott szürke hétköznapok…

Bakos József

Szólj hozzá!