Könyvajánló: Horváth Szabina: Kényszerű igen

Összes megtekintés: 78 

MEGJELENT: Horváth Szabina: Kényszerű igen c. regénye
180 oldalon, puha karton borítóval.

MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL:
HORVÁTH SZABINA írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:

https://holnapmagazin.hu/profile/hoszabina

Megrendelhető a LÍRA webáruházában is:

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/horvath-szabina-kenyszeru-igen

A természetszerető Petra még az ellenséges szomszéd országot sem hagyja ki, hogy a neten látott képeket a valóságban is megcsodálhassa. Útközben kirabolják, s egyetlen esélye, hogy ép bőrrel, időben hazaérjen, ha az elébe kerülő koldusnak igent mond. Ám a koldus nem ingyen tesz szívességet.
Lehet-e jövője egy kikényszerített kapcsolatnak? Képesek vagyunk-e elfogadni azt, akivel „normális körülmények között” megtartjuk a három lépés távolságot? S mi történik, ha a körülmények újra „normálissá” válnak? Megbocsáthatók-e a hibák, és hová vezet, ha két ember nem kommunikál egymással megfelelően?
A nemzetiségi sorson, a társadalmi rétegződésen és megítélésen keresztül az egyéni, személyes vívódásig, árnyalatokat láttató mű két önmaga kiteljesedését kereső ember életútját mutatja be az első találkozástól addig, míg a kényszerűség érzése meg nem szűnik.

A szerző ars poeticája: „Célom, a szépirodalom segítségével kiutat mutatni a reménytelenség vagy a megalázottság érzéséből a szeretet, szerelem és az Istenbe vetett hit által.”

Horváth Szabina

„Mentőöv lehet-e egy önmagát lebecsülő, törékeny nő számára egy rejtélyes, idegen férfival kötött különös házasság? Meg tudja-e szelídíteni elvadult férje lelkét, vagy az egyszerűbb utat választja, és feladja?
Horváth Szabina erre keresi a választ ebben a szókimondó, mégis érzékeny kötetben, amiben a felnőtt korosztály biztosan örömét leli majd.”

Hajdú-Antal Zsuzsanna

Szólj hozzá!