Könyvajánló: Felföldi Erzsébet: Élet – Képek

Összes megtekintés: 31 

MEGJELENT: Felföldi Erzsébet: Élet – Képek c. novellás kötete
Oldalszám: 100 oldalon
Borító: puha karton

MEGRENDELHETŐ A SZERZŐNÉL:
írói profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:

https://holnapmagazin.hu/profile/felfoldi

Megrendelhető a LÍRA webáruházában is:

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/felfoldi-erzsebet-elet-kepek

Mozaikkockák villannak fel Felföldi Erzsébet Élet – Képek c. novellás kötetében. Apró pillanatok, amelyek sokszor jelentéktelennek tűnhetnek, amikor átéljük őket, később azonban összeáll a sok kis emlék, életünk filmjévé. Ha szerencsések vagyunk, boldogan nézzük végig, ahogyan emlékezetünkben újra peregnek az események, ha nem, akkor könnyezve gondolunk arra, mit rontottunk el.
A létezésünk itt a Földön, apró csodákból áll össze, csak rajtunk múlik, hogy felfigyelünk ezekre a parányi morzsákra, vagy eltapossuk őket és önző módon csak az érvényesülés, karrier malomkerekét hajtva haladunk évről-évre, végül pedig magányosan üldögélünk, a múltunkon rágódva.
A szerző finom lelki ecsetvonásokkal festi meg számunkra azokat a pillanatokat, amelyek fontosak lehetnek mindenki számára és azokat is, ahol elcsúszhatunk. A fantáziavilág itt messze van, a realitás szívszorongató eseményei találkoznak egy élet alatt összegyűjtött bölcsesség, szeretet, törődés, egymásra figyelés érzésével. Érdemes odafigyelni minden egyes szóra, mert sokszor magunkra ismerhetünk.
Felföldi Erzsébet egy kicsit saját életébe is betekintést enged, őszinte sorai pedig maradandó nyomokat hagynak bennünk és lelkünk könyvének lapjaiba égve elkísérnek további utunkon, hogy ne hibázzunk többet.
Figyeljünk egymásra, önmagunkra és erre az egész bolygóra, amit ajándékba kaptunk. Vigyázzunk rá!

Bakos József

Szólj hozzá!