Boldog Karácsonyt!

Összes megtekintés: 262 

2020 nem mindennapi év volt. Még néhány nap és magunk mögött hagyjuk az utolsó napjait is.

Hogy milyen lesz 2021, még nem tudhatjuk, csak ízlelgetjük a gondolatot. Egy újabb 365 napos fejezet kezdődik. Ami biztos, a Holnap Magazin továbbra is minden nap jelen lesz az életében mindenkinek, aki megtisztel minket látogatásával, tagságával, elküldi gondolatait, verseit, prózai alkotásait, vagy olvasóként látogat el hozzánk.

Mi ezzel tudunk segíteni egymásnak és magunknak is! Reményt, támogatást, kikapcsolódást nyújtunk minden olvasónk számára.

Az év utolsó napjaiban, egy kicsit visszagondolunk az elmúlt hónapokra, összegezzük mi is történt a magunk mögött hagyott hónapokban. Nos, kicsit más lett minden, mint amit vártunk. Felgyorsult életünk megváltozott. 2020 megtanított minket a csendre, egymásra figyelésre, aggódásra, őszinte érzelmek kimutatására. Mert nem attól leszünk igazán emberek, ha mindig erősnek mutatjuk magunkat!

Szerkesztőségünk ebben az évben is és jövőre is azért dolgozik, hogy aki meglátogatja magazinunkat részese lehessen egy olyan közösségnek, ahol mindenki fontos!

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikeres, Boldog Új Évet Kíván szerkesztőségünk mindenkinek!

 

Bakos József

“Boldog Karácsonyt!” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Nehéz és rossz év volt, remélem, hogy magunk mögött hagyva nagyobb reménnyel indulhatunk neki az újnak. Szebbet, jobbat, boldogabbat mindannyiunknak!

  Szeretettel: Rita🍷️🍷️

 2. Hálásan köszönöm kedves József.

  Áldott, békés Karácsonyt, erőben, egészségben, szeretetben,
  jólétben, sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
  Váljanak valóra álmaitok, terveitek, vágyaitok!

  Tisztelettel és szeretettel,
  Dávid Laci 🙂❤️😇🎄😊

Szólj hozzá!