2012 – Bibliai próféciák

Bár az élet nem áll meg, és az embereknek szembe kell nézniük egészségügyi, családi, anyagi és más gondokkal, mégis a legtöbbünket mostanság a következő kérdés foglalkoztatja: mi lesz velünk, merre tartunk? Vajon egyszer tényleg vége lesz mindennek?
A 2012-es világvége jóslatok száma mára hatalmasra duzzadt, az ősi maja próféciáktól kezdve az önjelölt látnokok által hangoztatott figyelmeztetésekig. Azonban kevesen tudják, hogy a Bibliában is találkozhatunk az idei évre vonatkozó jövendölésekkel.

Jelen fordításommal egy mindenre elszánt matematikus könyvéről készült, 2011-es beszámolót tárok a közönség elé. A cikk izgalmas, meghökkentő, olykor kényes részletekbe nyújt betekintést múltról és jövőről. S hogy mi az igazság? Azt döntsék el Önök! Amennyiben kétségeik adódnak, csupán annyit mondhatok: „az igazság odaát van…” /Brém Zsuzsanna (a fordító)/

Missiouri, Kansas – Egy új, meghökkentő könyv szerint Jézus szavai kódolt próféciák!

Dr. Wayne Stanton matematikus és a négy bibliai evangélium /Máté, Márk, Lukács és János/ szakértője. Egy, a Bibliában megjelenő számokon és a Jézus által elhangzó szavak arámi betűin alapuló összetett rendszert, valamint fejlett számítógépes modelleket alkalmazva Dr. Stanton egy képletet kapott, amely szerinte megmutatja, hogy Jézus szavai sokkal mélyebb jelentést hordoznak, mint amiről bárki is álmodott.

Hamarosan megjelenő könyve, a „2012 és a Biblia” 2011. december 31-én kerül publikálásra, mivel Dr. Stanton nem akar pánikot kelteni 2012 előtt. Viszont miután az új év kezdetét veszi – „nem jelent majd problémát, az emberek legalább látni fogják, mi miért történik körülöttük – mindezt a matematikára és a Bibliára alapozva.”

A WWN-nek sikerült hozzájutnia a könyv egy előpéldányához. Ebben Dr. Stanton a következőket írja: „Jézus minden alkalommal legalább két szinten beszélt. Az első szinten a Mennyek Királyságáról és annak eléréséről tanított.

Ám ha a felszín alá tekintünk, a szavait matematikailag elemezzük, és a megfelelő, dekonstruktív algoritmusokat alkalmazzuk, láthatóvá válik, hogy Jézus jövőbeni eseményekről is beszámolt.

Ezen események némelyike izgalmas és reménykeltő – például az a csodálatos, édes eső, mely 2012 elején fog hullni Dél-Ázsiában, a hármas szivárványok, amik 2012 közepe felé borítják majd be Oroszország és Európa egét, a mandarin nyelven megszólaló pandák, valamint az a sok millió sérült és fogyatékos ember, akik újra egészségessé válnak.

Bár Jézus nem osztja meg velünk a rossz híreket, pontosan megmondja, hogyan és mikor jön el a világvége – 2012-ben egy háború veszi kezdetét, melynek 2014-ben egy hatalmas nukleáris tűz vet majd véget.

Dr. Stanton (52) könyvében egy egész fejezetet szentel a bonyolult kód kifejtésének és annak, hogyan sikerült megfejtenie. Segítségére volt Moses Blue látnok-zenész, akit Dr. Stanton szerint rövidesen megismer majd a világ.

Dr. Stanton állítása szerint a kód Jézus szavainak tizenkettedik, hetedik és harmadik betűit foglalja magában, és új szavak alkotására használja őket. A 12-es, 7-es és 3-as számot különlegesnek tartják, mivel újra és újra felbukkannak a Bibliában.

„Mindenki tudja, hogy a Sátán jele a 666, ám a Bibliában ennél sokkal több számkóddal és szimbólummal találkozhatunk, melyek egyértelmű figyelmeztetést adnak a jövővel kapcsolatban.”

Dr. Stanton szerint Krisztus kódolt üzenetei egészen pontosan 27, már megtörtént eseményt tárnak fel, többek között:
– a 2010-es Haiti földrengést
– az 1929-es és 2008-as évi tőzsdekrachot
– a 2004-es cunamit az Indiai óceán térségében
– a vietnámi háborút
– az AIDS járványt
– az első holdra szállást 1969-ben
– a Lincoln elnök elleni merényletet
– az Egyesült Államok létrejöttét
– Napóleon felemelkedését
– az 1315-ös nagy éhínséget

Íme néhány, a kód által felfedett, riasztó prófécia:

2012. január – egy üstökös olyan közel kerül a Földhöz, hogy néhány országban a hőmérséklet meghaladja majd a 140 fokot. Az esemény nagy pánikot fog kelteni azon milliók körében, akik úgy vélik, a világ a végéhez közeledik.

2012. február – az üstökös által okozott kár helyreállítására a világ valamennyi országa békét köt egymással, és egyetlen, egységes kormányzatot alakít ki.

2012. április – nyugtalanság veszi kezdetét, hogy aláássa a világkormányzatot, és a súrlódások az elkövetkező négy év során egyre rosszabbodni fognak.

2012. május – egy másik bolygóról származó idegen lények kísérletet tesznek a világbéke eltörlésére

2012. november – egy igaz keresztényt választanak meg az Egyesült Államok elnökének

2012. december – egy angyal érkezik a Földre, hogy figyelmeztesse az emberiséget a végidőkre, de kevesen hallgatnak rá. A legtöbben megtévesztésnek vélik.

2013 – átmeneti béke fog uralkodni a Földön idegen lények lévén, akik vezetik az embereket.

2014 – végül egy gonosz emberi vezető bukkan fel, a lázadók seregének élére állva igyekszik megdönteni a kormányzatot és az idegenek hatalmát. A bekövetkező polgárháborút nukleáris fegyverekkel vívják majd.

A háború erősödik, és kikerül az irányítás alól. Az év vége felé bombázás következtében megsemmisül a Föld!

Jézus visszatér.

Stanton kifejti: „az Újtestamentumban Jézus sokszor a következőképpen szakítja félbe szónoklatait: „akinek füle van, hallja meg!”

Ezzel valójában azt üzente nekünk: „Többet mondok annál, mint ami itt látható. Ezt nem mindenki érheti el – csakis azok, akik keresik az igazságot.”

Én elérkezettnek látom az időt arra, hogy ezek a jövendölések a nyilvánosság elé kerüljenek, lehetővé téve az emberiség számára a felkészülést.”

Stanton könyvében igyekszik bebizonyítani, hogy jóslatai kivétel nélkül valóra válnak majd. „Minden benne rejlik a számokban. A matematika mindig megadta nekünk a világunkhoz kötődő válaszokat. Csak rá kell néznünk a számokra, melyek a Biblia első megjelenése óta bámulnak ránk.”

/írta: Tap Vann/

Fordította: Brém Zsuzsanna

Az eredeti angol nyelvű cikk: FORRÁS

“2012 – Bibliai próféciák” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Kedves Viola!

  Örülök, hogy ellátogattál ide, és köszönöm szépen a méltató sorokat! 🙂 Ezen felül még egy receptem és könyvajánlóim is felkerültek az utóbbi egy-két hétben. 🙂
  Ígéretemhez híven a novellák olvasása folyamatban van! 😉

  Szerető üdvözlettel:
  Zsuzsa

 2. Kedves Zsuzsanna!
  Az Üzenőoldalról láttam meg, hogy itt van a munkád. Sajnálom, hogy most és így kellett megtudnom.
  Elolvastam és faltam a betűket, örülök, hogy olvashattam.
  Gratulálok nagyszerű munkádhoz szeretettel: Viola

 3. Sziasztok!

  katalinka: örülök, hogy érdekes olvasmányt jelentett számodra a fordításom. 🙂 Valóban megvalósult egy része a jóslatoknak, reméljük, a többi a feledés homályába vész. Szívesen elolvasnám a német nyelvű adventi könyvet, csak egy nagy baj van: egyáltalán nem beszélek németül…:D A két, általam ismert idegen nyelv az angol és a francia. De azért köszi, szívesen segítenék, ha tudnék. 🙂

  Zsuzsanna: köszönöm, hogy ellátogattál ide, és örülök, hogy neked is elnyerte tetszésedet a fordításom. 🙂 A legközelebbi időpontot egyébként 2012. december 12-re teszik, mert ekkor ér egybe újra a "három szám" /három 12-es/. Ugyanis természetfeletti erőt tulajdonítanak annak, ha ugyanaz a szám háromszor fordul elő. Én is nagyra tartom a sci-fi írókat, filmeket, hiszen olyan dolgokat jelenítenek meg műveikben, amik előbb vagy utóbb, valamilyen formában megvalósulnak. Így én a legnagyobb látnokoknak őket nevezném /egyébként most megy egy nagyon érdekes sorozat a Discovery Science csatornán ezzel kapcsolatban : "A sci-fi látnokai"/. Nagyon szépen köszönöm a dicséretet! 🙂

  mmaria: köszönöm szépen a dicséretet, és hogy ilyen jónak ítéled a fordításomat. Nagyon sokat jelent a számomra! 🙂

  Mégegyszer köszönöm mindannyiotoknak!

  Szerető üdvözlettel:
  Zsuzsa

 4. Kedves Zsuzsanna!

  Én is mindig nagy érdeklődéssel olvasom az ehhez hasonló írásokat (fejtegetéseket), ahogy a tudományos-fantasztikus filmeket is figyelemmel kísérem, főleg amelyek a világűr meghódításával és a Föld esetleges megsemmisítésével kapcsolatos eseményeken alapul.
  Több ehhez hasonló cikket is olvastam már, hogy mit jósolnak, mi várható, a legközelebbi nagy változást 2012. december 21-e körüli időpontra teszik, vagy Karácsonyra, már nem tudom pontosan.
  Szerencsére a 2012. junuárjára eső prófécia nem teljesedett be, hiszen nem volt 140 C fok körüli a hőmérsélet (tudomásom szerint) sehol sem a Földön, ha bár azt mindannyian észleljük már ebben az évben (sőt az ezt megelőző évben is), hogy a hőmérséklet kezd szélsőségessé válni (nyáron nagyon magas, télen igen alacsony), de én magam is reménykedem és próbálok optimistán nézni a jövőbe.
  Reménykedem abban, hogy a prófáciák közül kevés fog beteljesülni, hiszen előfordulhat, hogy a "matematikai számításokban, kódfejtésekben" esetlegesen hibák is előfordulhatnak.
  Valóban, mi értelme is lenne Jézus eljövetelének a Földön akkor, ha már kihal minden élet? Talán újra teremtené az életet a Földön és a hibákból tanulva csakis jó emberek születnének?

  Én is örülök, hogy olvashattam fordításodat! Gratlálok a munkádhoz!

  Szeretettel: Torma Zsuzsanna
  🙂

 5. Kedves Titanil!

  Örülök, hogy felkeltettem érdeklődésedet, és elnyerte tetszésedet a fordításom! 🙂 Bár az ember nem láthat bele a jövendőbe – talán sok tekintetben jobb is – , és megannyi borzalom várhat még ránk, én igyekszem optimista maradni, és a körülményekhez képest reménnyel telve várni a holnapot. Így bízom abban, hogy a próféciák második fele sem fog beteljesülni. Ettől függetlenül érdekes és elgondolkodtató volt egy tudós nézőpontját lefordítani és megosztani a publikummal. 🙂

  Mégegyszer köszönöm, hogy ellátogattál ide! 🙂

  Üdvözlettel:
  Zsuzsa

 6. Kedves Zsuzsanna!

  Érdeklődéssel olvastam a próféciákat. Kicsit megnyugtatott, hogy a 2012. első félévi jóslatok tudomásom szerint nem történtek meg. A továbbiakat nem tudhatjuk, és mi emberek, ezekkel szemben nem tehetünk semmit. Elgondolkodtató volt írásod.
  Mint ahogy Te is írtad: az igazság odaát van.
  Sok szeretettel: Titanil

Szólj hozzá!