E-könyv kiadás

E-könyv kiadás

Kiadónk a hagyományos nyomtatott könyvek mellett e-könyv kiadással is foglalkozik. Az e-könyv kiadás során a legtöbb eszközön elérhető formátumokban biztosítjuk a könyvek elérhetőségét.

Saját ISSN sorozatazonosító számmal és ISBN nemzetközi azonosító számmal ellátott hivatalosan jegyzett kiadványok jelennek meg, melyek online értékesítését is vállaljuk saját webáruházunkban.

Ha szeretnéd e-könyv formátumban megjelentetni könyvedet, keress minket e-mailben a teljes körű, személyre szabott ajánlatért!

Az e-könyv kiadás menete:
– Küldd el nekünk könyved anyagát word dokumentumban, e-mailben. Megkeresésedre személyre szóló, részletes árajánlatot küldünk.

– Ha az ajánlatunk megfelelő, elküldjük a könyvkiadási szerződést, amely részletesen tartalmazza a megrendelt e-könyv kiadásra vonatkozó összes információt. A szerződéseket minden esetben az egyéni igényeknek megfelelően állítjuk össze, a számodra lehetséges legoptimálisabb szempontok szerint. Miután az elküldött szerződés egyik példányát aláírva, postai úton visszaküldted szerkesztőségünknek, megkezdjük az e-könyv szerkesztési munkálatait.

– A szerződés megkötésével egyidőben a kiadás teljes költségét kérjük átutalással teljesíteni bankszámlánkra.

– A szerkesztés során a kötet lektorunkhoz kerül, majd megszerkesztett e-könyvet ellenőrzésre, jóváhagyásra elküldjük neked.

– Ha mindent rendben találtál és jóváhagyod a szerkesztést, elkészítjük az e-könyvet a következő formátumokban.
— EPUB: a legtöbb okostelefonon (iPhone, Android), táblagépen, e-könyv olvasón kezelhető e-könyv formátum
— MOBI: Amazon Kindle e-könyv olvasóra készült formátum
— AZW3: Amazon Kindle e-könyv olvasóra készült formátum

– Az elkészült e-könyveket biztonságos csatornán e-mail-ben küldjük el neked.
– az e-könyv további terjesztését Te határozhatod meg. Amennyiben a Holnap Magazint megbízod az online terjesztéssel, akkor a webáruházunkon keresztül az általad meghatározott áron értékesítjük. A terjesztéssel kapcsolatos részletekért keress minket e-mailben!

Az e-könyv kiadási és terjesztési árajánlatot minden esetben a személyre szóló kötet leírásának megfelelően küldjük meg. Az árajánlat térítésmentes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Fontos tudnivalók:

– A szerkesztési munka közben észlelt hibákat, hiányosságokat, javításokat minden esetben folyamatosan egyeztetjük veled. Ugyanígy jelezzük azt is, ha lektorunk javítást, módosítást javasol.

– Engedély nélküli javítást, átírást, átszerkesztést nem végzünk a küldött könyvanyagban!
– A szerződésben meghatározott könyvkiadási díj minden költséget tartalmaz. Magában foglalja a könyv szerkesztési, tördelési, formázási költségeit, valamint a lektorálás, a borító tervezés és kivitelezés, az ISBN azonosító szám ügyintézés és a végleges e-könyv formátumok előállítását is.

– A kötet szerkesztése során, a lektornak továbbítás időpontjáig van lehetőséged módosítani a könyv tartalmán.

– A készülő könyvhöz saját borítótervet is elfogadunk. Ez lehet egy nagyméretű, jó minőségű kép is, amit köteted borítójának szeretnél, de megfogalmazhatod, hogy milyen borítóra gondoltál, és grafikusunk megrajzolja, megtervezi neked. Amennyiben saját borítótervből dolgozunk, minden esetben szükséges a kép forrásának megjelölése, és az igazolás, a kép újrafelhasználhatóságáról.

– A Holnap Magazin gondozásában megjelent e-könyvek esetében kérheted a segítségünket a terjesztésben is. A részletekért keress minket e-mailben!

Ha van kiadásra váró könyvanyagod, amit e-könyv formában szeretnél megjelentetni, keress meg minket e-mailben a holnapmagazin@gmail.com címen, és mi megtaláljuk számodra a legkedvezőbb megjelenési lehetőséget!

Bakos József
Holnap Magazin Kiadó – főszerkesztő