Online versíró kurzus

Online versíró kurzus a Holnap Magazinnál

Az online tanulási lehetőségek használatával és a #maradjotthon időszak hasznos eltöltése céljából a Holnap Magazin irodalmi oldal és könyvkiadó online versíró kurzust indít!
Ha szeretnél jobban eligazodni a költészet világában, új ismeretségeket, kötni, hasznos tanácsokkal gazdagodni, hogyan legyél sikeresebb az írásban, olvasókkal történő kommunikációban, publikálásban, jelentkezz kurzusainkra!
Személyes tanácsadást, segítséget nyújtunk minden résztvevő számára. Emellett megismerkedhetsz költőtársaiddal, költőkkel, szerkesztőnkkel, lektorunkkal. A jó költőnek a tehetség mellett szüksége van élményekre, tapasztalatokra, tanácsokra, kapcsolatokra is!
Nálunk nem egy emléklapot kapsz, hanem igazi segítséget, élményt, tehetséged kibontakozásához, hogy megálmodott verseid, költészeted világa megelevenedjen olvasóid előtt. Ha verseket írsz és szeretnéd tovább fejleszteni írástudásodat, jelentkezz!

Jelentkezés szünetel

Következő online kurzusunk időpontja:
Szervezés alatt, jelenleg szünetel!
Ha szeretnél részt venni következő kurzusunkon küldj egy e-mailt: holnapmagazin@gmail.com

Műfaj: Vers
Online felület: Skype – részletes leírás itt érhető el

Tematika:
2020. 1. nap:
18:00-20:00

– A versírás alapvető szabályai, stilisztikai jellemzői: Motiváció, célközönség megszólítása (pl. gyerekvers), nyelvi és stilisztikai eszközök használata, stilisztikai sajátosságok, alapvető hibák és hiányosságok, nyelvhasználat, nyelvhelyesség.
Előadó: Hajdú-Antal Zsuzsanna – Magyar szakos tanár, nyelvi lektor, több kötetes író
2020. 2. nap:
15:00-17:00

– A vers sajátosságai, elemei: klasszikus versformák, szókincs, szinonimák, rímképletek és használatuk, metafora, hasonlatok.
Előadó: Hajdú-Antal Zsuzsanna – Magyar szakos tanár, nyelvi lektor, több kötetes író
– Kötött, vagy szabad vers: Mi, mikor és hogyan jelenjen meg a versedben? Mennyire szabad a szabad vers? A szabad vers alapvető követelményei. A vers hangulati elemei, központozás. Saját tapasztalatok megosztása, személyes tanácsok a résztvevők számára.
Előadó: Bakos József – több kötetes író, Holnap Magazin főszerkesztő
2020. 3. nap:
18:00-20:00

– Beszélgetés egy költővel. Saját költői tapasztalatok.
Előadó: Egyeztetés alatt
– Beszélgetés a beküldött versekről, tanácsadás egyénenként.

– Az előadások után minden alkalommal lehetőséget biztosítunk a személyes kérdések megválaszolására is interaktív beszélgetések keretében.

Információk a jelentkezéshez:
A kurzus maximális létszáma: 5 fő
A kurzus díja: bruttó 15 000 Ft
A tanfolyam díja tartalmazza: a 3 nap előadásain, képzésein történő részvételt, továbbá a kurzuson résztvevők legjobb írásaiból közös e-könyvet ad ki a Holnap Magazin.

A részvételi díj befizetése után pénzvisszafizetésre nincs lehetőség.

Számlaszám:
Kedvezményezett neve: Bakos József
Kedvezményezett bankszámla száma: 12023008-00159812-00100007 (Raiffeisen Bank)
Közlemény: Online írókurzus és a jelentkező neve

Ha a kurzus létszáma betelt, e-mailben értesítünk következő kurzusunk időpontjáról.
Kérjük, jelentkezésed után 3 munkanapon belül utald át bankszámlánkra a tanfolyam díját, hogy a jelentkezésed érvényes legyen!

Fontos! A létszám korlátozottsága miatt a résztvevők sorrendjét nem a jelentkezés, hanem a beérkezett tanfolyami díjak alapján állítjuk össze!

Jelentkezés szünetel

Szólj hozzá!